بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لیگ NBA| پیروزی صدرنشینان کنفرانس شرق و شکست لیکرز در غیاب جیمز

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 دی 1404 | 10:31

تیم‌های بسکتبال پورتلند،‌ اورلاندو و تورونتو در بازی‌های صبح امروز لیگ NBA با حداقل اختلاف برنده شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز در دیداری که بامداد امروز پنجشنبه در سالن فراست بانک برگزار شد از میزبان خود سان آنتونیو اسپرز شکست خورد. لوکا دانچیچ در غیاب لبران جیمز،‌ ۳۸ امتیاز، ۱۰ ریباند، ۱۰ پاس گل و ۳ توپ‌ربایی برای لیکرز داشت. ویکتور ومبانیاما نیز ۱۶ امتیاز، ۱۴ ریباند و ۴ دفاع برای اسپرز انجام داد. 

تیم‌های صدرنشین کنفرانس شرق هم در بازی‌های امروز لیگ NBA برنده شدند. نیویورک نیکس در سالن MSG با ۲۰ امتیاز، ۱۱ ریباند و ۷ پاس گل کارل آنتونی تاونز از سد لس‌آنجلس کلیپرز گذشت. کوای لنرد ۲۵ و جیمز هاردن ۲۳ امتیاز کلیپرزبه دست آوردند.

دیترویت پیستونز با ۳۱ امتیاز آیزایا استیورات و در غیاب کید کانینگام در خانه از سد شیکاگو بولز گذشت. نیکولا ووچویچ، بازیکن سوئیسی بولز ۲۰ امتیاز و ۱۶ ریباند برای این تیم به ثبت رساند. 

نتایج دیدارهای بامداد امروز پنجشنبه به شرح زیر است: 

میلواکی ۱۱۳ – گلدن استیت ۱۲۰
هیوستون ۱۰۲ – پورتلند ۱۰۳
دنور ۱۱۴ – بوستون ۱۱۰
شیکاگو ۹۳ – دیترویت ۱۰۸
واشینگتن ۱۱۰ – فیلادلفیا ۱۳۱
تورونتو ۹۷ – شارلوت ۹۶
نیوارولینز ۱۰۰ – آتلانتا ۱۱۷
اورلاندو ۱۰۴ – بروکلین ۱۰۳ (وقت اضافه نخست)
کلیپرز ۱۱۱ – نیویورک ۱۲۳
یوتا ۱۲۵ – اوکلاهماسیتی ۱۲۹ (وقت اضافه نخست)
فینیکس ۱۱۷ – ممفیس ۹۸
لیکرز ۹۱ – سان آنتونیو ۱۰۷ 

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *