آخرین پیشنهاد پرسپولیس برای انتقال علیجانوف/ مهاجم جدید کلید انتقال مدافع ازبک؟
منبع : خبرورزشی
با پایان یافتن تعطیلات آخر هفته در ازبکستان، مذاکرات باشگاه پرسپولیس با تیم پاختاکور برای جذب اکبر علیجانوف، مدافع راست ملیپوش این تیم از سر گرفته شد.
در ادامه تلاشهای پرسپولیس برای تقویت خط دفاعی، باشگاه با افزایش پیشنهاد خود به ۶۰۰ هزار دلار، مذاکرات با پاختاکور بر سر جذب اکبر علیجانوف را وارد مرحله تازهای کرده است. در این میان، نقش ایگور سرگیف، همتیمی علیجانوف، در متقاعد کردن او برای پیوستن به جمع سرخپوشان پایتخت، مورد توجه قرار گرفته است.
سرخپوشان پایتخت در تازهترین پیشنهاد خود، رقم رضایتنامه این بازیکن را تا سقف ۶۰۰ هزار دلار افزایش دادهاند. این در حالی است که پیشنهاد اولیه پرسپولیس ۴۰۰ هزار دلار بود و باشگاه پاختاکور رقم درخواستی خود را ۸۰۰ هزار دلار اعلام کرده بود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس امیدوارند با این پیشنهاد جدید، بتوانند رضایتنامه علیجانوف را دریافت کنند و او را به خدمت بگیرند.
در سوی دیگر، ایگور سرگیف، مهاجم پرسپولیس، به مسئولان این باشگاه قول داده است که با علیجانوف صحبت کرده و او را برای تسریع روند انتقال و پیوستن به جمع سرخپوشان متقاعد کند. این اقدام میتواند نقش مهمی در نهایی شدن این انتقال ایفا نماید.
بیشتر بخوانید: مهاجم گلزن پیام داد: حاضرم با پرسپولیس سفید امضا کنم


واکنش خداداد عزیزی به شایعه حضور در پرسپولیس
ستاره خارجی پرسپولیس وارد تهران شد؛ اضافه شدن به تمرینات ارتش سرخ
مربی خارجی باشگاه پرسپولیس به تهران آمد
سایپا فروش باشگاه خود به پرسپولیس را تکذیب کرد
پیام معنادار پیشکسوت و سرمربی پیشین پرسپولیس
دلبری ستاره تیم ملی فوتبال برای مردم ایران سوژه شد + جزئیات









