بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اتفاق عجیب قبل از دربی!

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آذر 1404 | 11:03

اعضای دو تیم استقلال، پرسپولیس و داوران دربی استقرار خواهند یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دو تیم پرسپولیس و استقلال، در هفته دوازدهم لیگ برتر، روز جمعه مقابل هم صف‌آرایی کرده و شهرآورد ۱۰۶ را در شهر اراک برگزار می‌کنند. بر همین اساس، کاروان پرسپولیس و استقلال قرار است روز پنج‌شنبه راهی اراک شوند.

به نقل از ورزش سه، نکته قابل توجه این است که به دلیل کمبود هتل مناسب در اراک، اعضای دو تیم پرسپولیس و استقلال به همراه داوران و ناظر مسابقه، در هتل امیرکبیر این شهر اقامت خواهند داشت. این درحالی است که فصل گذشته هم شهرآورد رفت، در ورزشگاه امام خمینی (ره) شهر اراک برگزار شد و برای آن بازی نیز اعضای دو تیم در یک هتل مستقر شده بودند.

مسابقه دو تیم روز جمعه ساعت ۱۵ و در حضور ۸۶۰۰ تماشاگر برگزار خواهد شد که گفته می‌شود حدود ۱۶۰۰ بانوی هوادار نیز این بازی را از نزدیک مشاهده خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *