بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اسپالتی: خوشحالم چون یوونتوسِ تحت‌فشار حالا آسوده‌تر شده است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 آذر 1404 | 2:19

سرمربی یوونتوس بازیکنان تیمش پس از اولین برد فصل در لیگ قهرمانان اروپا را شایسته‌ی تحسین و دریافت تبریک می‌داند. 

سرمربی یوونتوس بازیکنان تیمش پس از اولین برد فصل در لیگ قهرمانان اروپا را شایسته‌ی تحسین و دریافت تبریک می‌داند. 

طرفداری | پیروزی سخت یوونتوس مقابل بودوگلیمت نروژ، امید آن‌ها را برای صعود به پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا زنده کرد اما لوچانو اسپالتی می‌گوید با یک اسکواد تکه‌پاره نمی‌توان یک شبه پیشرفت کرد.

پس از پیروزی ۳-۲ یوونتوس در خانه بودوگلیمت نروژ، که بیانکونری را به ششمین امتیاز در پنجمین هفته فاز لیگ بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا رساند، لوچانو اسپالتی سرمربی یووه در مصاحبه با اسکای ایتالیا در خصوص برداشته شدن فشار از تیمش صحبت کرد:

امروز شبیه تیمی بودیم که تمایل داشت باز و تهاجمی بازی کند. در نیمه‌ی اول فرصت‌های آسانی را هدر دادیم. تیم هرگاه که فرصت داشت، روبه‌جلو حرکت کرد. آن‌ها نیز البته با سرعت و حرکات ترکیبی خوبی بازی می‌کردند. امروز بازیکنانم کاری که لازم بود را انجام دادند و شایسته دریافت تبریک هستند.  مهم این بود که سزاوار برد بودیم و آن را به خودمان و کسانی که در این مقطع سخت ما را همراهی می‌کنند، تقدیم می‌کنیم.

  • وضعیت تیم بعد از سه تساوی متوالی: 

امشب خوشحالم چون بازیکنانم را در آخر بازی، آسوده‌تر دیدم اما در عین حال، کاملاً هم راضی نبودند. بازیکنان متفاوت از سایر افراد نیستند. آن‌ها هم سختی می‌کشند و تحت فشار هستند. به همین خاطر نیاز دارند تا حس کنند کسانی به آن‌ها باور دارند. تیم ما شجاعت بالایی ندارد چون بازیکنان، وزن سنگین انتقادات را حس می‌کنند و به‌خاطر همین این برد خیلی ضروری بود. بازیکنان باید از لحاظ فنی، ذهنی، شخصیتی و اعتمادبه‌نفس پیشرفت کنند.

  • چرا سرعت رشد یوونتوس اسپالتی بالا نیست؟

اسکواد تکه‌پاره شده‌ی ما این اجازه را نمی‌دهد تا در تمرینات به ریتم منظمی برسیم. برخی بازیکنان در بهترین فرم نیستند و باید سخت کار کنیم تا آگاهی مربوط به شرایط خاص هر بازی را پیدا کنیم. نمی‌توان با تمرین بدون فشار پیشرفت کرد و به شرایط واقعی مسابقه نیاز داریم. به همین دلیل، بازیکنانم را سخت به‌ جلو می‌رانم تا پیشرفت کنند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *