فولاد هرمزگان قهرمان نیمفصل لیگ فوتبال نونهالان شد
منبع : خبرگزاری مهر
بندرعباس – نونهالان فولاد هرمزگان با تساوی مقابل خلیج فارس شیراز صدر جدول گروه یک لیگ برتر نونهالان را حفظ کردند و قهرمان نیمفصل شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، عصر جمعه هفته هفتم لیگ برتر فوتبال نونهالان باشگاههای کشور در گروه اول با یک تساوی و دو پیروزی پیگیری شد.
در مهمترین دیدار فولاد هرمزگان در ورزشگاه کارگران بندرعباس میزبان خلیج فارس شیراز بود که این مسابقه با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.
رضا علیزاده دو گل فولاد را به ثمر رساند و تیم میزبان با این نتیجه ۱۴ امتیازی شد و همچنان صدرنشین جدول باقی ماند.
در دیگر دیدارها مس کرمان با نتیجه یک بر صفر پارس برازجان را شکست داد و نوین ایمان سبز شیراز در بوشهر با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب کهکشان گستر شد. پاس شیراز در این هفته استراحت داشت.
در گروه اول لیگ برتر نونهالان فولاد هرمزگان با تیمهای خلیج فارس شیراز، کهکشان گستر بوشهر، پارس برازجان، مس کرمان، نوین ایمان سبز شیراز و پاس شیراز همگروه است.
این رقابتها با حضور ۳۲ تیم در چهار گروه در حال برگزاری است.


حاشیه های سلفی گرفتن با دختر غریبه برای ستاره معروف متاهل فوتبال + جزئیات
گلر کیپ ورد هم تیمی لیونل مسی می شود
آخرین وضعیت ستاره تکنیکی اسپانیا
معرفی مربی جدید دروازهبانها در تراکتور
ستاره جوان گلگهر برای عقد قرارداد راهی پرسپولیس شد
مهاجم استقلال از لیست تیم المپیک خط خورد









