بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فرمول یک| فرستاپن فاتح گرندپری باکو شد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 شهریور 1404 | 16:44

مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌های قهرمانی فرمول یک فاتح هفدهمین مسابقه از فصل جاری این رقابت‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هفدهمین گرندپری از مسابقات قهرمانی فرمول یک سال ۲۰۲۵، امروز (دوشنبه) در شهر باکوی آذربایجان برگزار شد که در این مسابقه، مکس فرستاپن، راننده هلندی تیم ردبول زودتر از رقبا از خط پایان عبور کرد و به عنوان قهرمانی دست یافت.

مدافع عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها، با ۱۴ ثانیه و ۶۰۹ هزارم ثانیه اختلاف نسبت به نفر دوم، جورج راسل از تیم مرسدس مقام نخست را کسب کرد. کارلوس ساینس راننده ویلیامز هم با ۱۹ ثانیه و ۱۹۹ هزارم ثانیه اختلاف نسبت به فرستاپن سوم شد. این چهارمین پیروزی فرستاپن در فصل جاری رقابت‌های فرمول یک بود که او را ۲۵۵ امتیازی کرد و البته همچنان در جایگاه سوم رده‌بندی رانندگان نگه می‌دارد.

در رده‌بندی رانندگان، اسکار پیاستری، راننده اتریشی تیم مک‌لارن با ۳۲۴ امتیاز نفر اول است. هم‌تیمی بریتانیایی او لاندرو نوریس نیز با ۲۹۹ امتیاز در رده دوم ایستاده است.

در رده‌بندی تیمی هم مک‌لارن با ۶۲۳ امتیاز، مرسدس با ۲۹۰ امتیاز و فراری با ۲۸۶ امتیاز به ترتیب اول تا سوم هستند.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *