سرمربی رقیب آسیایی سپاهان مشخص شد
منبع : خبرانلاین
با اعلام باشگاه الدحیل، جمال بلماضی، سرمربی سابق تیم ملی الجزایر، جانشین کریستوف گالتیه شد و سکان هدایت نیمکت قرمزپوشان دوحه را برعهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جمال بلماضی، سرمربی سابق تیم ملی الجزایر، با امضای قراردادی دو ساله رسما هدایت الدحیل قطر را برعهده گرفت و بدین ترتیب بعد از هفت سال مجددا به عنوان سرمربی رقیب سپاهان در پلی آف لیگ نخبگان معرفی شد.
به نقل از ورزش سه، بلماضی که دوران سرمربیگری خود را با هدایت لخویا در سال ۲۰۱۰ آغاز کرد، در سال ۲۰۱۴ سرمربیگری تیم ملی قطر را عهده دار شد و پس از کسب نتایج ضعیف از هدایت عنابی پوشان برکنار شد.
او سپس در سال ۲۰۱۵ بار دیگر هدایت الدحیل را برعهده گرفت و اتفاقا بهترین دوران مربیگری او نیز در این تیم در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ رقم خورد. جایی که توانست چهار عنوان قهرمانی لیگ قطر را به ویترین افتخارات الدحیل اضافه کند و سپس با کارنامهای درخشان هدایت تیم ملی الجزایر را عهدهدار شد.
دوران شش ساله حضور بلماضی در الجزایر نیز با موفقیت همراه بود و او توانست پس از سالهای طولانی، الجزایر را به قهرمانی در جام ملتهای آفریقا ۲۰۱۹ برساند و حالا بعد از هفت سال، بار دیگر هدایت الدحیل را برعهده گرفت.
الدحیل فصل گذشته را با نایب قهرمانی در لیگ ستارگان قطر به پایان رساند و در نهایت مدیران باشگاه تصمیم به اخراج کریستوف گالتیه سرشناس گرفتند تا بلماضی به عنوان جانشین او معرفی شود.
گفتنی است الدحیل رقیب سپاهان در تک دیدار پلی آف صعود به لیگ نخبگان آسیا به حساب میآید. دیداری که اواسط مردادماه و پیش از آغاز مرحله گروهی فصل جدید لیگ نخبگان برگزار خواهد شد.


خبر مهم برای هواداران فوتبال از سهمیه آسیایی ایران + جزئیات
ایمیل باشگاه سپاهان به نفرات خارجی خود
تمجید خاص تیم مطرح لیگ برتری از جمعیت هلال احمر + جزئیات
خبر مهم از مسابقات دور برگشت لیگ نخبگان آسیا + جزئیات
ترکیب استقلال در دیدار حساس مقابل الحسین اردن لو رفت + جزئیات
ترکیب سپاهان در دیدار حساس مقابل الاهلی قطر لو رفت + جزئیات









