بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلتنگی تیاگو آلکانتارا برای مونیخ؛ ستاره سابق بایرن: بهترین دوران فوتبالم را آنجا سپری کردم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 | 23:02

از نظر تیاگو آلکانتارا، بایرن مونیخ با ونسان کمپانی به‌خوبی پیش می‌رود.

از نظر تیاگو آلکانتارا، بایرن مونیخ با ونسان کمپانی به‌خوبی پیش می‌رود.

طرفداری | حضور هفت ساله تیاگو آلکانتارا در بایرن مونیخ از سال ۲۰۱۳، با موفقیت‌های چشمگیر و کسب تمام جام‌های ممکن برای این بازیکن همراه بود. او در این مدت و به‌ویژه پس از کسب سه‌گانۀ تاریخی سال ۲۰۲۰، توانست نام خود را در تاریخ این باشگاه ماندگار کند.

بااین‌حال، او در سال ۲۰۲۰ راهی لیورپول شد و پس از چهار سال، در سال ۲۰۲۴ تصمیم به خداحافظی از دنیای فوتبال گرفت. او کمی بعد به‌عنوان دستیار هانسی فلیک به بارسلونا پیوست؛ اما پس از مدت زمان کوتاهی از این تیم نیز جدا شد.

تیاگو آلکانتارا به‌تازگی در حاشیه مراسم اهدای جوایز لوریوس، با اسکای آلمان مصاحبه کرده و در مورد بایرن مونیخ و احساس دلتنگی برای باشگاه سابق خود صحبت کرده است. در پاسخ به پرسش خبرنگار که به او گفت بسیاری از هواداران در مونیخ دلتنگ او هستند، تیاگو گفت:

من هم دلم برای مونیخ و هواداران تنگ شده است. بایرن مونیخ جایی است که من بهترین سال‌های فوتبالم را در آن گذراندم و حتی از نظر زندگی خانوادگی نیز دوران خوبی را تجربه کردم.

تیاگو در ادامه صحبت‌هایش به تیم تحت هدایت ونسان کمپانی پرداخت و دیدگاه خود را در مورد آن بیان کرد. او گفت:

من با سبک کاری ونسان کمپانی کاملاً آشنا هستم. او برنامه‌ای بسیار روشن برای بازی‌سازی از عقب زمین دارد و بازیکنان بسیار پر تلاشی در خط حمله در اختیار دارد. او مربی فوق‌العاده‌ای است و کارش را عالی انجام می‌دهد.

توماس مولر در پایان این فصل پس از ۱۷ سال حضور در بایرن مونیخ، از این باشگاه جدا خواهد شد. تیاگو در مورد جدایی مولر از باواریایی‌ها و خاطراتش از هم‌تیمی سابقش صحبت کرد و گفت:

با توماس هر روز یک ماجرای جدید را تجربه می‌کنید. او فردی بسیار رقابت‌جو و در عین حال شوخ طبع و بامزه است. او به‌خوبی می‌تواند این دو ویژگی را ترکیب کند. تصور بایرن مونیخ بدون توماس دشوار است، همان‌طور که تصور توماس بدون بایرن مونیخ، دشوار است. جای خالی او واقعاً حس خواهد شد.

بر کسی پوشیده نیست که بایرن مونیخ علاقۀ بسیار زیادی به فلوریان ویرتس دارد و هر روز اخبار جدیدی درباره آن منتشر می‌شود. تیاگو درباره اینکه آیا دوست دارد ویرتس را در مونیخ ببیند، گفت: 

حتماً. من همیشه دوست دارم بهترین بازیکنان را در بایرن مونیخ ببینم. 

درخشش تیاگو آلکانتارا در فصل ۲۰-۲۰۱۹ 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *