بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هری ردنپ، نمونه بارز یک انگلیسی ضد آلمانی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 8 فروردین 1404 | 16:53

طرفداری | هری ردنپ، سرمربی پیشین تاتنهام، وست‌هم و پورتسموث در اظهاراتی عجیب، توماس توخل را جاسوس آلمانی‌ها در تیم ملی انگلیس خوانده است. 

هری ردنپ ۷۸ ساله در یک مراسم خیریه که در شهر لندن برگزار شد، در پاسخ به این پرسش که آیا انتخاب توماس توخل به‌عنوان سرمربی انگلیس تصمیم درستی بوده، با خنده گفت:

صادقانه بگویم، فکر می‌کنم او یک جاسوس آلمانی است. جدی می‌گویم؛ به نظرم او را فرستاده‌اند تا ما را نابود کند. باور کنید همینطور است. او مثل لرد هاو هاو در جنگ جهانی است (فردی به اسم ویلیام جویس، که به علت خیانت اعدام شد). 

با بررسی دوران طولانی مربیگری هری ردنپ مشخص می‌شود او نگرشی ضد آلمانی دارد. در واقع کینه و نفرت قدیمی بریتانیایی‌ها از آلمان‌ها به وضوح در فکر و ذهن ردنپ رخنه کرده است؛ به نقل از اوپتا؛ هری ردنپ در ۶۴۱ بازی لیگ برتر به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم‌های مختلف نشسته اما هرگز حتی یک بازیکن آلمانی از سوی او به زمین فرستاده نشده است. در این بازی‌ها، بازیکنانی از بیش از ۵۰ کشور مختلف تحت هدایت ردنپ به میدان رفته‌اند اما نام حتی یک بازیکن آلمانی در میان آن‌ها دیده نمی‌شود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *