بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیشنهاد اغوا کننده عربستانی‌ها به دمبله

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 اسفند 1403 | 15:47
بدون تصویر

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عثمان دمبله که این فصل در پاری‌سن‌ژرمن زیرنظر لوئیس انریکه روی فرم و شکل خوبی است و تا به اینجای فصل هم  آمار ۳۰ گل‌زده و ۶ پاس‌گل را در ۳۷ بازی از خود برجای گذاشته، بار دیگر مورد توجه عربستانی‌ها قرار گرفته است. رسانه «ال‌ناسیونال» کاتالونیا خبر داد؛ یک باشگاه عربستانی به دمبله ۲۷ ساله پیشنهادی با دستمزد ۱۰۰ میلیون یورو در سال پیشنهاد داده است.

دمبله تابستان ۲۰۲۳ پیش از اینکه تصمیم بگیرد بارسلونا را به مقصد پاری‌سن‌ژرمن بگیرد، پیشنهادی پنج ساله با دستمزد ۴۰ میلیون یورو در سال از باشگاه النصر عربستان دریافت کرده بود اما در نهایت تصمیم گرفت به پیشنهاد آنها پاسخ منفی دهد و به فرانسه بازگردد.انریکه: مارسی با شخصیت بازی کرد اما ما عالی بودیم

بازیکن پیشین تیم‌های بوروسیا دورتموند و بارسلونا تاکنون در ۷۹ بازی برای PSG به میدان رفته و در کنار به ثمر رساندن ۳۶ گل، ۱۸ پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

دمبله که تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۸ تحت‌قرارداد باشگاه پاری‌سن‌ژرمن است، ارزشش در بازار نقل‌وانتقالات ۵۵ میلیون یورو تخمین زده شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *