بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

برونو گیمارش: قهرمانی در لیگ کاپ، برای هواداران نیوکاسل همانند قهرمانی در جام جهانی است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 اسفند 1403 | 22:56
بدون تصویر

طرفداری | برونو گیمارش پس از پیروزی ۲-۱ نیوکاسل مقابل لیورپول و قهرمانی تیمش در مسابقات لیگ کاپ انگلیس، از بیان احساساتش در قالب واژگان، ناتوان بود. او به ویژه از این خوشحال بود که توانسته است رویای نسلی را محقق کند که هرگز رنگ قهرمانی نیوکاسل را ندیده بودند. 

کاپیتان نیوکاسل، در گفت‌وگو با Sky Sports گفت:

همه این‌ها برای این هواداران است. آن‌ها شایسته همه چیز هستند. وقتی اولین بار به اینجا آمدم گفتم می‌خواهم نامم را در تاریخ این باشگاه ثبت کنم.

حالا می‌توانیم بگوییم که دوباره قهرمان شده‌ایم. این یکی از بهترین روزهای زندگی من است.

واقعاً نمی‌توانم با کلمات، حسم را توصیف کنم. این بهترین روز زندگی من است. برای آن‌ها (هواداران) این مثل قهرمانی در جام جهانی است. بسیاری از افراد بزرگ شده‌اند، بدون اینکه ما را به عنوان قهرمان ببینند. این اولین سال من به عنوان کاپیتان این باشگاه است و یکی از بهترین روزهایم رقم خورد. این باورنکردنی است.

این باشگاه خانه دوم من است. ما در حال ساختن تاریخ هستیم. می‌خواهم روزی که از این باشگاه بروم، هواداران نامم را همان‌طور که نام آلن شیرر را فریاد می‌زنند، صدا بزنند. او قبل از بازی برای من پیام فرستاد. من امروز بسیار احساساتی هستم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *