بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ضعف بزرگ گاریدو، نقطه قوت کارتال!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 17 اسفند 1403 | 15:57

به گزارش خبرورزشی، اصولا در فوتبال ایران مربیانی موفق می شوند که بتوانند فضای رختکن را مدیریت کنند و با بازیکنان ارتباط خوبی برقرار کنند. مثلا کی روش و برانکو استاد این کار بودند و رختکن تیم هایشان را به بهترین شکل مدیریت می کردند. گاریدو اما به شدت در این کار ضعیف بود و نمی توانست این موضوع را مدیریت کند.

او با خیلی از ستاره های تیمش دچار اختلاف شده و کنترل رختکن را از دست داده بود. ستاره های پرسپولیس با تفکرات و نوع برخورد گاریدو مشکل داشتند و نتوانستند با او ارتباط خوبی برقرار کنند. مرد اسپانیایی هم نتوانسته بود با فضای فوتبال ایران خودش را وفق دهد و با بازیکنان تیمش رفاقت کند.

برخلاف گاریدو اما کارتال به خوبی راه ارتباط گرفتن با بازیکنان را بلد است و توانسته مدیریت خوبی روی رختکن تیمش داشته باشد. بازیکنان پرسپولیس هم کارتال را دوست دارند و او را به عنوان یک مربی حرفه ای قبول دارند. همین موضوع هم باعث شده در رختکن پرسپولیس فضای خوبی حاکم باشد و شرایط درون تیمی پرسپولیس نسبت به دوران گاریدو تفاوت زیادی کرده است. 

اینجا را ببینید: یکی از این دو پرسپولیسی نیمکت نشین می شود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *