محرومیت ۲ جلسهای بلینگام
منبع : خبرگزاری تسنیم
– اخبار ورزشی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم، کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال اسپانیا فرجامخواهی باشگاه رئال مادرید در مورد محرومیت جود بلینگام را نپذیرفت و به این ترتیب این هافبک انگلیسی از همراهی کهکشانیها در دو بازی پیشرو محروم است، یعنی بازی با تیمهای جیرونا و رئال بتیس.
در گزارش کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال اسپانیا آمده است؛ مستندات و تصاویری که باشگاه رئال مادرید ارائه کرده بود، نتوانست ثابت کند که بلینگام از لفظ زننده و توهینآمیز علیه خوسه مونوئرا مونترو (داور بازی) در تساوی یک-یک شنبه شب رئال مادرید مقابل اوساسونا استفاده نکرده است.واکنش مونوئرا به تهدید شدن خانواده و تحقیقات علیه خودش
باشگاه رئال مادرید پس از بازی با اوساسونا در هفته بیستوچهارم لالیگای اسپانیایی در کنار اعتراض به اخراج جود بلینگام هافبک انگلیسی خود به دلیل آنچه توهین این هافبک انگلیسی به مونوئرا عنوان شد، به چند خطای بدون مجازات بازیکنان اوساسونا به ویژه در صحنههای مشکوک به پنالتی روی کیلیان امباپه و وینیسیوس جونیور نیز معترض بود.
انتهای پیام/


تیم های اسپانیایی حریف مورد علاقه آرسنال
مادریدی ها ستاره ناپولی را به خدمت گرفتند
درخواست رئال مادرید برای تعویق هفته اول لالیگا
نقشه جذاب بارسلونا برای افتتاح ورزشگاه جدید اسپاتیفای نیوکمپ
با دو تیم و سه سرمربی: اروپا در مشت اسپانیاییهاست
ناکامی جدید بارسلونا برای ثبت دنی اولمو









