پرسپولیس در ۳۳ روز ۳ جام از دست داد!
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس در عرض ۳۳ روز هم در سوپر جام شکست خورد، هم از جام حذفی کنار رفت و هم از لیگ نخبگان آسیا حذف شد تا روزهای تلخ قرمزها کامل شود.
این دوره ۳۳ روزه برای هواداران پرسپولیس بسیار سخت و ناامیدکننده بوده است و آنها شاهد از دست رفتن فرصتهای طلایی برای کسب عنوان در سه رقابت مهم بوده اند.
تیم قرمزپوش تهران در سه رقابت مهم شکست خورد و نتوانست به اهداف خود برسد. حالا پرسپولیس باید با درس گرفتن از این شکستها، به فکر بازسازی و آمادهسازی برای ادامه رقابت های لیگ برتر باشد، هواداران نیز امیدوارند که این دوره سخت، مقدمهای برای یک تحول بزرگ در تیم محبوبشان باشد.
سرخ ها ابتدا ۲۸ دی در سوپرجام مغلوب سپاهان شدند، سپس در روز ۲۵ بهمن در جام حذفی دوباره به همین سپاهان باختند و در نهایت پس از مساوی ۲۹ بهمن مقابل تیمی متشکل از ذخیره های النصر، امشب (سی بهمن) با پیروزی استقلال مقابل الریان، به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به پاختاکور از لیگ نخبگان آسیا کنار رفتند!
بیشتر بخوانید: اسماعیل کارتال در تهران مساوی کرد، در دوحه حذف شد!


توافق بر سر یک بند در مذاکرات پرسپولیس و اسکوچیچ؛ حضور سرمربی کروات در هالهای از ابهام
شایعه جدایی عالیشاه و پورعلیگنجی از پرسپولیس در فصل آینده
باقری و اسکوچیچ؛ نقش کلیدی در لیست مازاد پرسپولیس برای فصل آینده
اسکوچیچ و پرسپولیس به کجا رسید ؟
تلاش ملیپوشان تراکتور برای هایجک کردن یک پرسپولیسی
تأکید پیشکسوت پرسپولیس بر انتخاب سرمربی با تفکر هجومی









