بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

این خارجی استقلال رفتنی شد ؟

آنتونیو آدان در استقلال خواهد ماند؟

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۴:۵۱

تیم‌های لیگ برتری برخلاف فصل گذشته، دست بسته‌ای برای جذب بازیکنان خارجی دارند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

استقلال در فصل گذشته بازیکنان خارجی زیادی داشت که آنتونیو آدان یکی از آنها بود. دروازه‌بان سابق رئال مادرید فصل نسبتاً خوبی را پشت سر گذاشت، اما نوسان عملکردش باعث شد در مقاطعی مهم نیمکت‌نشین شود.

با کاهش سهمیه بازیکنان خارجی در لیگ برتر، باشگاه‌ها به دنبال حفظ بهترین نفرات خارجی خود هستند. در همین راستا سپاهان احتمالاً تنها ریکاردو آلوز را نگه می‌دارد و استقلال هم روی حفظ مونیر الحدادی و یاسر آسانی تمرکز دارد.

استقلال در هفته‌های اخیر جدایی موسی جنپو و جوئل کوجو را اعلام کرده و صحبت‌هایی هم درباره جدایی آدان مطرح شده است.

طبق گزارش تسنیم، اگر پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال باز شود، آنتونیو آدان جایی در برنامه‌های فصل آینده این تیم ندارد و احتمال ادامه همکاری با او کم است.

با این حال بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات می‌تواند شرایط را تغییر دهد و مدیران استقلال را به سمت تمدید قرارداد این گلر باتجربه سوق دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *