زلزله در تکواندو زنان؛ سرمربی المپیکی قهر کرد، ساعی…
منبع : خبرانلاین
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از ایسنا، در شرایطی که اردوی تیم ملی تکواندوی بانوان در خانه تکواندو در حال برگزاری است، مینو مداح سرمربی موفق تیم ملی در المپیک پاریس، به دلیل برخی از مشکلات بوجود آمده در جریان اردو، اقدام به ترک اردوی تیم ملی به حالت قهر کرد.
این اتفاق در حالی رخ داد که مداح از ۱۹ آذر که تمرینات تیم ملی آغاز شد تا اوایل دی در محل تمرینات تیم ملی حضور داشت.
از سوی دیگر نیز طبق شنیدههای خبرنگار ایسنا، مهروز ساعی مربی تیم ملی تکواندوی بانوان و خواهر رییس فدراسیون تکواندو نیز استعفای خود را تقدیم مسئولان فدراسیون کرده است.
این اتفاقات در حالی رخ داده که تکواندوی بانوان ایران تحت هدایت مینو مداح عملکرد موفقی در المپیک پاریس داشت و دو نماینده ایران صاحب مدالهای نقره و برنز شدند.
۲۵۸ ۲۵۸


ستاره تکواندوی ایران زیر تیغ جراحی رفت + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره تکواندوی ایران کام هواداران را تلخ کرد + جزئیات
اقدام تحسین برانگیز دختر طلایی تکواندوی ایران + جزئیات
سنگ تمام ویژه وزیر ورزش و جوانان برای تیم ملی تکواندوی ایران
افتخار بزرگ برای ناهید کیانی ؛ دختر ایران روی بام آسیا ایستاد !! + جزئیات
سنگ تمام ویژه وزارت ورزش برای ستاره های کشتی ایران + جزئیات









