تصمیم آخر فدراسیون و سازمان لیگ اسپانیا درباره ثبت قرارداد اولمو
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق و به نقل از نشریه مارکا؛ تلاشهای باشگاه بارسلونا برای ثبت نام دنی اولمو و پائو ویکتور در سازمان لیگ اسپانیا برای نیمه دوم فصل جاری بیفایده بود؛ چرا که سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اسپانیا سرانجام حکم نهایی درباره این پرونده را صادر و در آن اعلام کردند که درخواست باشگاه کاتالان رد شده است.
بارسلونا تا پایان سال ۲۰۲۴ مهلت داشت که منابع مالی لازم برای بهرهمند شدن از قانون یک در ازای یک لالیگا را تأمین کند و در واقع با واگذاری امتیاز بلیتفروشی بخش VIP ورزشگاه نوکمپ جدید هم این بودجه را تأمین کرد اما تأخیر چند روزهاش همه چیز را خراب کرد. بارساییها امیدوار بودند که مقامات فوتبال اسپانیا با آنها مماشات کنند و چشم خود را روی این تأخیر ببندند اما گویا نگرانی فدراسیون و سازمان لیگ از بازخورد منفی و اعتراض سایر باشگاهها باعث شده که آنها حاضر به انجام چنین لطفی نشوند. به این ترتیب دنی اولمو و پائو ویکتور تا پایان فصل جاری اجازه نخواهند داشت که برای بارسلونا در لالیگا به میدان بروند.

با این وجود بارساییها قصد ندارند پا پس بکشند و در نظر دارند که با ارجاع پرونده به نهادهای قضایی ورزشی و در رأس آنها دیوان عالی ورزش اسپانیا، راهی برای گرفتن مجوز ثبت نام اولمو و ویکتور پیدا کنند. طبق گزارش مارکا، لاپورتا حتی در صورت رد درخواستش از دیوان عالی ورزش اسپانیا باز هم ناامید نخواهد شد و از مراجع قضایی غیرورزشی نیز شانس خود را امتحان خواهد کرد.


درخواست مورینیو برای جذب سه ستاره جدید برای رئال مادرید
هدف اول بارسلونا در نقل و انتقالات به فکر رئال مادرید
بارسلونا پدیده اکوادوری را جذب کرد
رافینیا حرف آخر را درباره بارسلونا زد
سود مالی بارسلونا از خرید جدید رئال مادرید
شروع طوفانی رئال مادرید در نقل و انتقالات ؛ شاهکار پرز انجام شد









