بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ بازگشت بارسلونا به قانون ۱:۱

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 | 11:45

طرفداری | خوان لاپورتا بزرگ‌ترین مانع نقل و انتقالاتی بارسلونا در سال‌های اخیر را برطرف کرد.

بارسلونا درحوالی ساعت ۱۴:۳۰ دیروز (جمعه)، مبلغ ۲۸ میلیون یورو بابت فروش جایگاه VIP استادیوم نیوکمپ دریافت کرد و با ارسال مدارک آن به لالیگا، موفق شد به قانون ۱:۱ بازگردد. براساس این قانون، باشگاه‌ها به ازای یک یورو سود از بابت فروش بازیکن یا کاهش دستمزدهای پرداختی‌اش، می‌تواند یک یورو برای خرید بازیکن جدید یا سرمایه‌گذاری در دیگر حوزه‌ها، هزینه کند. آبی‌ و اناری‌پوشان به دلیل نرسیدن به این تراز مالی، همواره با خرید بازیکن در سال‌های اخیر مشکل داشتند. اما با بازگشت به این قانون، آن‌ها می‌توانند بدون محدودیت در بازار نقل و انتقالات زمستانی فعالیت کنند.

نکته جالب توجه اینجاست که با وجود بازگشت بارسلونا به قانون ۱:۱، لالیگا هنوز اجازه ثبت نام دنی اولمو و پائو ویکتور را به این تیم نمی‌دهد؛ چراکه آن‌ها در تاریخ ۱ ژانویه از لیست تیم خارج شده بودند. این یعنی بارسلونا نمی‌تواند از اولمو و ویکتور استفاده کند، اما می‌تواند به سراغ جذب بازیکنان جدید دیگر برود! بارسلونا تأکید کرده که بازگشت به قانون «۱:۱» شرط لازم برای ثبت نام دنی اولمو و پائو ویکتور بوده و درخواست این موضوع در ۳۰ دسامبر انجام شده است، اما هنوز لالیگا با این موضوع موافقت نکرده و بر موضع خود پافشاری می‌کند.

گفتنی است خوان لاپورتا قصد دارد روز یک‌شنبه یک کنفرانس خبری را برگزار کرده و در آن، راجع به وضعیت پائو ویکتور و دنی اولمو توضیح دهد.
 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *