تارتار: تساوی عادلانه بود/ از نظر ذهنی آماده نبودیم
منبع : خبرگزاری ایرنا
به گزارش دوشنبهشب ایرنا، مهدی تارتار، سرمربی گلگهر در نشست خبری پس از تساوی مقابل استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال گفت: این مسابقه ۲ نیمه متفاوت داشت. ما در ۳۰ دقیقه ابتدایی بازی با توجه به نتایج ۲ هفته گذشته از نظر ذهنی خوب نبودیم و استقلال چند موقعیت خیلی خوب داشت و محمدرضا اخباری(گلر گلگهر) فوقالعاده عمل کرد و ما را در بازی نگه داشت.
وی افزود: رفتهرفته بر بازی مسلط شدیم و در نیمه دوم به طور کامل بازی در اختیار ما بود و با صلابت بازی کردیم. بیشتر مالکیت توپ با ما بود و موقعیتهایی داشتیم و توپ را به تیر دروازه حریف هم زدیم.
تارتار اضافه کرد: در اواخر مسابقه به دلیل رو آوردن استقلال به بازی مستقیم، یک مقدار عقب نشستیم و این طبیعی بود. با این حال فکر میکنم تساوی عادلانه بود اما موقعیتهای استقلال در نیمه اول خیلی خطرناک بود. تیمی که تا قبل از حضور موسیمانه یکی از ضعیفترین خطوط دفاعی را داشت، الان شرایط خوبی دارد و با توجه به چند بازی اخیر میتوان به این تیم امیدوار بود.
ادامه دارد…


دلیل غیبت ستاره آلبانیایی در تمرینات استقلال
لژیونر فوتبال ایران در راه لیگ لهستان
عدم نتیجه مثبت در مذاکرات استقلال با ستاره جوان روبینکازان
یک لژیونر جوان در رادار استقلال قرار گرفت
عامل اصلی جدایی قرضی رامین رضاییان از استقلال
معضل بزرگ تیم فوتبال استقلال در تمرینات









