ملوان رکورد خوب پرسپولیس را خراب کرد
قطع نوار برد های پرسپولیس در خارج از خانه پس از 275 روز برابر ملوان

سرانجام تارتار و شاگردانش نوار پیروزیهای پیاپی خارج از خانه پرسپولیس را قیچی کردند.
پرسپولیس با توقف در سن سیروس برابر ملوان علاوه بر از دست دادن صدر نشینی، نوار پیروزیهای پیاپی خارج از خانه خود را هم قطع شده دید. آنها بعد از ۲۷۵ روز و شکست برابر فولاد در اهواز، سرانجام در یک بازی خارج از خانه امتیاز از دست دادند.
پرسپولیسی ها بعد از شکست یک بر صفر برابر فولاد در هفته شانزدهم فصل قبل که در تاریخ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ برگزار شده بود، در تمام بازیهای خارج از خانه ای که به میدان رفته بودند به پیروزی رسیده بودند و حالا بعد از ۹ برد پیاپی در بازیهای خارج از خانه برابر ملوانان امتیاز از دست داند.
لحظه ای که روبرتو تورس دروازه بیرانوند را گشود و آخرین باخت خارج از خانه پرسپولیس را رقم زد – ۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
سرخهای پایتخت در این ۹ بازی برابر تیم های تراکتور (2بار)، پیکان (2بار)، نساجی، صنعت نفت، فولاد، مس رفسنجان و مس کرمان به پیروزی رسیده بودند.
پرسپولیس در ادامه بازیهای خارج از خانه تا پایان نیم فصل به ترتیب به مصاف تیمهای سپاهان، استقلال خوزستان و مس رفسنجان خواهد رفت.


دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به برد حساس در آسیا
تکلیف نیمکت تیم مطرح لیگ برتری روشن شد + جزئیات
سرمربی محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی !! + جزئیات
باشگاه پرسپولیس مدیر مشهور لیگ برتری را نقره داغ کرد + جزئیات









