طرفداری | مایکل کریک در آستانه دیدار منچستریونایتد با چلسی و پس از نیمکت‌نشینی برونو فرناندز، درباره وضعیت بازوبند کاپیتانی، آینده کاری خودش و واکنش هواداران صحبت کرد؛ موضوعاتی که به گزارش گاردین، در میانه روند بدون برد تیم و فشارهای اطراف نیمکت یونایتد مطرح شده‌اند.

کریک و فرناندز این هفته پس از انتقاد هافبک پرتغالی از تاکتیک‌ها در شکست مقابل کومو با هم گفت‌وگو کردند؛ اتفاقی که در نهایت به نیمکت‌نشینی کامل او در روز یکشنبه انجامید. هری مگوایر در آن مسابقه بازوبند را بست، اما برای بازی شنبه مقابل چلسی آن را حفظ نخواهد کرد.

کریک درباره وضعیت بازوبند گفت:

تصمیمی برای گرفتن وجود ندارد.

او درباره فرناندز اضافه کرد:

او بازیکن مهمی برای این گروه است. بوده و خواهد بود. ما باید با هم تفاوت ایجاد کنیم و اوضاع را به سمت خوبی ببریم. او کاملاً به این باشگاه فوتبال متعهد است، کاملاً متعهد است که اوضاع بهتر شود. برای من چیزی تغییر نمی‌کند. او کسی است که در بازی‌های زیاد و سال‌های زیادی تیم را خیلی خوب هدایت کرده و این کار را ادامه خواهد داد.

آینده بلندمدت کریک همچنان نامشخص است، اما او فرصت یافته فرم تیم را تغییر دهد. مدیران باشگاه در ابتدای هفته درباره ادامه همکاری با او گفت‌وگو کردند؛ آن هم پس از ۸ بازی بدون پیروزی و انتظاری بیش از دو ماهه برای برد در لیگ برتر انگلیس. از ادی هاو و یولیان ناگلزمان به‌عنوان گزینه‌های احتمالی جانشینی با علاقه جدی یاد می‌شود.

کریک درباره آینده کاری خود گفت:

من از هیچ‌کس تضمینی نمی‌خواهم. کاملاً موقعیت را درک می‌کنم، کار را می‌فهمم، مسئولیت‌ها را می‌فهمم و می‌فهمم چه چیزهایی همراه این مسئولیت می‌آید.

وقتی از کریک پرسیده شد آیا از ادامه حضورش روی نیمکت متعجب شده، پاسخ داد:

نه، من اینجا هستم تا کارم را انجام دهم. اینجا هستم تا بهترین کار را برای تیم انجام دهم و شدیداً می‌خواهم ما را بهتر کنم و اوضاع را بهبود بدهم؛ بنابراین نه، متعجب نیستم.

هواداران یونایتد پس از بازی با بورنموث، کریک را با تشویق بدرقه کردند و خشم خود را متوجه بازیکنانی کردند که در اولدترافورد هو شدند.

کریک درباره واکنش هواداران گفت:

برایم مهم است هواداران چه فکری می‌کنند. برایم مهم است فضای ورزشگاه چه حسی دارد و آن‌ها برای بازی‌ها سفر می‌کنند تا بیایند ما را ببینند و حمایت کنند.

برایم مهم است ما چه چیزی به آن‌ها می‌دهیم، چه چیزی ارائه می‌کنیم و آن‌ها چه چیزی می‌بینند. واقعاً به هیچ چیز دیگری توجه نمی‌کنم. این کار را می‌شناسم، می‌دانم چه چیزهایی به همراه دارد و می‌دانم واقعاً برای بهتر شدن باید چه کار کنیم. نیازی ندارم کسی چیز دیگری به من بگوید.

منچستریونایتد به دلیل مصدومیت ساق پا تا سال جدید بنجامین ششکو را در اختیار نخواهد داشت، اما بازگشت کوبی ماینو به تمرینات در این هفته خبر مثبتی برای کریک بوده است.