بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اورونوف و تقدیم قهرمانی به پرسپولیس! + عکس

بازگشت اوستون اورونوف به قائمشهر؛ خاطره‌ای که پرسپولیسی‌ها فراموش نمی‌کنند!

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۲

اوستون اورونوف ، ستاره ازبکستانی پرسپولیس، در ماه‌های ابتدایی حضور خود در ایران، یکی از بهترین نمایش‌های فردی ممکن را ارائه داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در زمستان سال ۱۴۰۲، اخبار از انتقال اوستون اورونوف به استقلال حکایت داشت. اما مدیریت وقت پرسپولیس دست به کار بزرگی زد و مقدمات حضور این ستاره ازبکستانی را در رختکن تیم فراهم کرد.

در آن مقطع، پرسپولیس درگیر جدایی یحیی گل‌محمدی و توافق با اوسمار ویرا به‌عنوان گزینه جانشین بود. با این حال، سرخ‌پوشان نقل‌وانتقالات زمستانی درخشانی داشتند. آنها با جذب بازیکنانی مانند اورونوف، عیسی آل‌کثیر و عبدالکریم حسن، نیم‌فصل دوم خوبی را پشت سر گذاشتند.

در سمت مقابل، استقلال تحت هدایت جواد نکونام تیمی زیرک و آماده بود. آبی‌ها تا آخرین لحظه در کورس قهرمانی قرار داشتند و میانگین امتیازی فوق‌العاده‌ای ثبت کردند. اما بسیاری معتقدند حضور اورونوف در رختکن پرسپولیس، موازنه قدرت را تغییر داد و معادله قهرمانی را به سود این تیم رقم زد.

شب درخشش اورونوف در قائمشهر

در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، پرسپولیس در خانه نساجی و در دیداری دشوار به میدان رفت. اورونوف در این مسابقه درخشید و نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت.

اواسط نیمه اول، این ستاره ازبکستانی با ضربه‌ای زمینی و دقیق از سمت چپ، گل نخست پرسپولیس را به ثمر رساند. اما در ادامه، نساجی دروازه علیرضا بیرانوند را باز کرد. با اخراج سروش رفیعی و ۱۰ نفره شدن پرسپولیس، کار سرخ‌پوشان بسیار دشوار شد.

با این حال، اورونوف در اواسط نیمه دوم بار دیگر درخشید. او روی پاس تماشایی سینا اسدبیگی، با نفوذی فوق‌العاده به محوطه جریمه رسید. سپس با ضربه‌ای زمینی و دقیق، گل دوم و برتری پرسپولیس را به ثمر رساند.

قهرمانی پرسپولیس با خاطره‌ای فراموش‌نشدنی

ساعتی بعد، استقلال در دیداری تماشایی و خاطره‌انگیز با گل لحظات پایانی گوستاوو بلانکو از سد ذوب‌آهن گذشت. به این ترتیب، نبرد قهرمانی همچنان ادامه یافت.

اما چند روز بعد، استقلال در همین قائمشهر مقابل نساجی متوقف شد. در شب بازگشت تاریخی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان و با گل لحظات پایانی اورونوف، سرخ‌پوشان صدرنشین شدند. آنها تا پایان فصل نیز این جایگاه را حفظ کردند.

حالا حدود دو سال و نیم از آن شب رویایی اورونوف در خانه نساجی گذشته است. اخبار حاکی از آن است که این ستاره ۲۵ ساله مشکلی برای حضور در بازی فردا نخواهد داشت. با این حال، بعید است مهدی تارتار او را در ترکیب ثابت قرار دهد. احتمالا در نیمه دوم شاهد حضور دوباره اورونوف در میدان خواهیم بود.

او در قائمشهر خاطره‌ای بی‌نظیر برای هواداران پرسپولیس به ثبت رساند و تیمش را به سمت آخرین قهرمانی در لیگ برتر هدایت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *