مسی غایب مراسم خداحافظی بوسکتس و آلبا
پاری سن ژرمن اجازه سفر مسی به اسپانیا را نمی دهد

رسانه اسپانیایی از غایب بزرگ مراسم خداحافظی دو کاپیتان بارسلونا پرده برداشت.
باشگاه بارسلونا قرار است چهارشنبه در ورزشگاه نیوکمپ برای دو کاپیتان خود یعنی سرخیو بوسکتس و جوردی آلبا مراسم خداحافظی برگزار کند.
در این مراسم از لیونل مسی ابرستاره آرژانتینی دعوت شده ولی سفر جنجالی این بازیکن بدون اجازه باشگاه پاریس در ماه گذشته همه معادلات را بهم زده و مسی نمی تواند مجوز حضور در مراسم خداحافظی دوستان نزدیکش را از باشگاه فرانسوی بگیرد.
مدیران باشگاه پاریس از مسی به خاطر این اقدامش عصبانی هستند و دیگر اجازه خروج این بازیکن را نخواهند داد.
نشریه «اسپورت» کاتالونیا خبر داد هر چند لیونل مسی به این مراسم بزرگ برای تجلیل از خدمات سرخیو بوسکتس و جوردی آلبا دعوت است ولی با توجه به برنامه تمرینی پاریس در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه حضورش در این مراسم ممکن نیست.
گزارشهای رسیده از اسپانیا نشان میدهد این دو کاپیتان بارسلونا بعد از خداحافظی از بارسلونا راهی الهلال عربستان می شوند. البته آینده مسی هنوز مشخص نیست. بارسلونا در تلاش است تا او را بازگرداند از طرفی الهلال با پیشنهاد عجیب دستمزد سالیانه ۴۰۰ میلیون یورو می خواهد او را به ریاض بکشاند.


فوق ستاره بارسلونا خیال هواداران را راحت کرد + جزئیات
ستاره کلیدی بارسلونا مصدوم شد
چلسی روی ستاره بارسلونا دست گذاشت : تو اولویت اصلی ما هستی!
خط و نشان جدی سرمربی بارسلونا برای مدعیان لیگ قهرمانان اروپا
جدایی این ستاره از ارسلونا قطعی شد
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید









