بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبرخوش برای بارسلونا ؛ ستاره به تمرین بازگشت + عکس

رونالد آرائوخو به تمرین بارسلونا برگشت

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۹
بارسلونا ؛ رونالد آرائوخو به تمرین بارسلونا برگشت

رونالد آرائوخو امروز بدون مشکل در هر دو بخش تمرینی بارسا حاضر شد تا بازگشت به میادین نزدیک‌تر شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بارسلونا امروز صبح تمرین کرد.این جلسه‌ای برای ریکاوری بازیکنان ثابت در بازی دیروز مقابل لاس پالماس بود.

اما تمرین یک قهرمان و سورپرایز ویژه داشت:

رونالد آرائوخو.

در تمرین امروز بارسلونا رونالد آرائوخو هر دو بخش را بدون مشکل تمام کرد تا قدم بلندی برای بازگشت به میادین بردارد.

دنی اولمو که به دلیل مصدومیت در بازی مقابل لاس پالماس حضور نداشت نیز به طور عادی تمرین کرد ولی آلخاندرو بالده که به دلیل ضربه به نای تعویض شده بود، در سالن بدنسازی ماند.

مدافع میانی اروگوئه‌ای جلسه تمرینی امروز را با بقیه گروه کامل کرد.

از ۲۴ نوامبر گذشته، او در بخش اول تمرینات حضور داشت، اما تا امروز صبح به طور کامل با تیم تمرین نکرده بود و خوشبینی‌ها در مورد او بسیار بالاست.

از امروز بازگشت آرائوخو به میادین بازی بسیار نزدیک است، اگرچه هنوز تاریخ دقیقی برای این مهم تعیین نشده است.

او مدت زیادی است که از میادین دور بوده و هیچ‌کس نمی‌خواهد ریسک کند.

هانسی فلیک در بازگرداندن بازیکنانی که از مصدومیت بهبود یافته‌اند، بسیار محتاط است.

اما از نظر باشگاه، انتظار نمی‌رود که مدت زیادی طول بکشد و شاید تا قبل از اتمام سال میلادی جاری دقایقی به او فرصت برسد.

آرائوخو در ۷ جولای و در تیم ملی اروگوئه مصدوم شد و در ۲۲ جولای برای درمان آسیب‌دیدگی تاندون همسترینگ پای راست خود تحت عمل جراحی قرار گرفت.

این عمل در فنلاند انجام شد. زمان تخمینی برای بهبودی در این نوع آسیب‌دیدگی حدود چهار ماه است، بنابراین این بازیکن اروگوئه‌ای در زمان‌بندی پیش‌بینی شده قرار دارد.

بارسلونا ؛ رونالد آرائوخو به تمرین بارسلونا برگشت بارسلونا ؛ رونالد آرائوخو به تمرین بارسلونا برگشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *