بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

داویده فراتزی: پاس گل به لائوتارو؟ خوش شانس بودم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 شهریور 1402 | 1:45

داویده فراتزی در نیمه دوم بازی اینتر مقابل رئال سوسیداد به میدان رفت و در پایان بازی شوت او از پشت محوطه جریمه به پاس گل برای لائوتارو مارتینز تبدیل شد. اینتر در نهایت با تساوی ۱-۱ به خانه بر می گردد. 

طرفداری | پس از پایان بازی Amazon Prime Italia صحنه گل را دوباره به داویده فراتزی نشان داد و هافبک ایتالیایی گفت:

چه شانسی آوردم! 

کارشناسان برنامه صداقت فراتزی را تحسین کردند که پاس گل را شانسی خواند. او ادامه داد:

به خصوص در نیمه اول، شرایط سخت بود. انتظار این را داشتیم اما به هر حال باید بازی خودمان را انجام می دادیم. آنها در خانه خودشان بودند و توان زیادی گذاشتند اما ما در نیمه دوم پیشرفت کردیم و باعث شدیم کار برای آنها سخت شود. 

چرا اینتر انقدر نسبت به بازی دربی متفاوت بود؟

خیلی از بازیکنان، بازی های زیادی انجام داده اند و بنابراین طبیعی است. این اولین بازی این فصل لیگ قهرمانان پس از یک دربی پرفشار بود. پس ممکن است این اتفاق رخ دهد. مهم بود با ۱ امتیاز به خانه برگردیم. قطعا هنوز می توانیم پیشرفت کنیم و می توانیم کارهای بیشتری انجام دهیم. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *