کشتی آزاد قهرمانی جهان| عموزاد از راهیابی به فینال بازماند/ گلیج حذف شد + فیلم
منبع : خبرگزاری تسنیم
– اخبار ورزشی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز سوم مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان امروز در دو وزن ۶۵ و ۹۷ کیلوگرم در سالن اشتارک آره نا دنبال شد و رحمان عموزاد تنها نماینده ایران در نیمه نهایی بود. عموزاد نماینده وزن ۶۵ کیلوی ایران در این مرحله به مصاف موسکائف مجارستانی رفت.
در حالی که قهرمان سال گذشته ۶۵ کیلوگرم جهان دو بر یک از موسکائف پیش افتاده بود، درخواست چلنج از سوی مربیان مجار نتیجه را ۲-۲ به سود موسکایف کرد. عموزاد که تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشت امتیاز گرفت اما در ثانیههای آخر به حریف امتیاز داد و در نهایت با نتیجه ۶ بر ۵ شکست خورد.
.
دیگر مبارزه همزمان نیمه نهایی این وزن نیز بین توانیان از ارمنستان و ریورا از پورتوریکو برگزار شد که کشتی گیر ارمنی با نتیجه ۱۰ بر ۹ مغلوب حریف پورتوریکویی شد.
در وزن ۹۷ کیلوگرم نیز سعداللهیف برابر تاجالدیناف کشتیگیر روسیالاصل بحرین در حالی که با نتیجه ۹ بر ۲ عقب بود به دلیل مصدومیت کشتی را ادامه نداد تا بدین ترتیب مجتبی گلیج نیز حذف شد.
.شکست عجیب گلیج مقابل سعداللهیف + فیلم
انتهای پیام/


افتخار بزرگ برای ستاره کشتی آزاد ایران + جزئیات
رسول خادم ماشینش را به خاطر یک پیرزن فروخت؟
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد + جزئیات
سنگ تمام ویژه مالک پرسپولیس برای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران
حمایت تمام قد رئیس اتحادیه جهانی کشتی از ملی پوشان ایرانی + جزئیات
احتمال تغییر محل برگزاری رقابت های جهانی کشتی + جزئیات









