۴۸ ساعت مانده به آغاز مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان/ اوگویف، سیداکوف و سعداللهاف باز هم در برزخ
منبع : خبرگزاری تسنیم
– اخبار ورزشی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از آنکه حضور قهرمانان المپیک روسیه در مسابقات جهانی بلگراد به دلیل پیششرط تعیین شده قبلی، در ابهام قرار گرفت، اتحادیه جهانی کشتی دقیقه نود اعلام کرد که حضور ستارگان کشتی روسیه در صربستان بلامانع است.۲ کشتیگیر سفیر اتحادیه جهانی شدند/ غول هاوانا به صربستان میآید
پیش از این جامعه ورزشکاران اوکراین عکسی را از حضور اوگویف، سیداکوف و سعداللهاف در استادیوم لوژنیکی شهر مسکو کنار ارتش روسیه در حمایت از آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین منتشر کرد و خواستار محرومیت مادامالعمر این سه نفر از سوی اتحادیه جهانی شد اما UWW حضور آنها در مسابقات جهانی را روز گذشته بلامانع اعلام کرده بود.
با این وجود اریک اولانوفسکی مدیر روابط عمومی اتحادیه جهانی کشتی ساعاتی پیش در پاسخ به سوالی درباره وضعیت نهایی ترکیب تیم روسیه در مسابقات جهانی اعلام کرد: فدراسیون کشتی روسیه کشتیگیران خود را برای شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ ثبتنام کرده است اما هر عضو قبل از پذیرش در مسابقات جهانی، تحت بررسی کمیته ثالث و بیطرف قرار میگیرند. این بررسیها باید تا ۱۵ سپتامبر (روز جمعه ۲۴ شهریور) کامل شوند. بنابراین تا اعلام نتیجه نهایی ورود هیچ کشتیگیر روسی به مسابقات و یا خروج آنها از این رقابتها به طور قطعی مشخص نشده است.
مسابقات کشتی قهرمانی جهان از روز شنبه ۲۵ شهریوری در صربستان آغاز خواهد شد.آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/


اعلام اسامی کشتی گیران آزاد و فرنگی ایران در رقابت های قهرمانی آسیا + جزئیات
واکنش فوق ستاره کشتی ایران به تجاوز رژیم صهیونی به خاک کشور
دعوت حسن یزدانی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد + جزئیات
رسمی؛ پایان کار برانکو در چین
ستاره برنزی کشتی ایران در مسیر بازگشت به تشک
خبر ویژه سرمربی تیم ملی درباره حسن یزدانی









