بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سهیل مهدی: دربی قطعا قبل از پایان نیم فصل برگزار می شود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 شهریور 1402 | 13:57

سهیل مهدی نسبت به بی نظمی در برگزاری بازی های لیگ برتر واکنش نشان داد.

به گزارش طرفداری، طبق اعلام سازمان لیگ برتر بازی تیم های استقلال برابر پرسپولیس و بازی تیم های سپاهان و نساجی با رقبایشان در هفته پنجم لیگ برتر به دلیل حضور در لیگ قهرمانان آسیا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

این موضوعی است که باعث شده برخی از رسانه ها سازمان لیگ را به بی برنامگی متهم کنند. سهیل مهدی در گفتگو با طرفداری به این مساله پاسخ داد:

ما مقصر تغییر برنامه نیستیم چون قرار است در این تاریخ نماینده های ایران در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنند ضمن اینکه برنامه تیم امید در بازی های آسیا هم روی بازی های لیگ سایه انداخته است. ما چاره ای نداشتیم جز اینکه بازی های ۳ تیم را عقب بیندازیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا مشخص است این بازی ها چه زمانی برگزار می شود هم گفت:

زمان بازی ها مشخص نیست اما ما به طور قطع این بازی ها را تا قبل از پایان نیم فصل برگزار می کنیم تا همه تیم ها با بازی مساوی راهی تعطیلات شوند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *