سازمان لیگ تکلیف زمان برگزاری دربی را مشخص کرد
منبع : خبرورزشی
در شرایطی که انتظار میرفت مسابقه پرسپولیس و استقلال در هفته پنجم لیگ برتر در مهرماه و پس از پایان رقابتهای تیم فوتبال امید ایران برگزار شود، اما حالا سازمان لیگ اعلام کرد این بازی حساس قطعا در مهرماه انجام نخواهد شد و حداقل یک یا دو ماه به تعویق خواهد افتاد.
سهیل مهدی، مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در گفتوگو با شبکه خبر در این باره عنوان کرد: قطعا تا پایان مهرماه بهخاطر فشردگی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دربی را نخواهیم داشت. تمام تلاش ما این است تا در آبان ماه یا حتی آذر این مسابقه را برگزار کنیم و باید فشردگی بازیها را در نظر گرفت.
سهیل مهدی یادآور شد: تیم ملی ایران در شرایطی است که باید از این فضا و فرصت استفاده کند و از سوی دیگر همزمان با فیفادی، مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را داریم که فشار زیادی روی ملیپوشان داخلی میآید. تمام تلاش ما این است تا یک تیم ملی قوی وارد جام ملتهای آسیا کنیم و از سوی دیگر رقابتهای هانگژو را پیش رو داریم.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ یادآور شد: بازیهای لیگ قهرمانان آسیا، جام ملتهای آسیا و قهرمانی هانگژو را در نیمفصل اول لیگ برتر داریم و برنامهریزی خیلی سخت است.


پیام معنادار اوسمار ویرا برای باشگاه پرسپولیس
وضعیت نامشخص ستاره محبوب استقلال برای دیدار با برزیل
پایان کار ستاره جوان پرسپولیس در جمع ارتش سرخ
دلبری سرمربی پرسپولیس برای هواداران سرخ سوژه شد
فرصت ویژه ستاره محبوب هواداران پرسپولیس در آمریکا + جزئیات
سرخپوشان پایتخت به دنبال جذب مدافعی تازه برای سمت چپ خط دفاع









