نیممیلیون تن کالای اساسی از گمرک شهیدرجایی ترخیص شد/ از رشد ۴۸۸درصدی ترخیص اقلام ضروری مردم تا واردات ۲۶۰هزار تن گندم در ۱.۵ماه اخیر
منبع : خبرگزاری تسنیم
– اخبار اقتصادی –
ابوالفضل اکبرپور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین آمارهای ترخیص کالاهای اساسی از مهمترین گمرک کشور گفت: از ابتدای سال تا نیمه اردیبهشت ماه حدود نیم میلیون تن انواع کالای اساسی از گمرک شهید رجایی بندرعباس ترخیص شده است.
ناظر گمرکات استان هرمزگان با اشاره به ترخیص ۸ هزار تن گوشت، از گمرک شهیدرجایی از ابتدای سال تا نیمه اردیبهشت ماه، گفت: ترخیص گوشت نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۴۰۰۰ درصد رشد داشته است، این درحالی است که ترخیص گوشت در مدت مشابه سال قبل فقط ۱۹۳ تن بوده است.
بهگفته مدیرکل گمرک شهیدرجایی، طی این مدت ۱۲۸ هزار تن برنج ترخیص شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 20درصدی را تجربه کرده است. گفتنی است در ۴۵ روز ابتدایی سال قبل تنها ۱۰۷ هزار تن برنج از گمرک شهیدرجایی ترخیص شده بود، همچنین در این مدت ۱۳۰ تن ذرت ترخیص شده است. یکی از اقلام بسیار مهم ترخیصشده از گمرک شهیدرجایی طی این مدت گندم بوده است، بر این اساس تا نیمه اردیبهشت ماه ۲۶۲ هزار تن گندم ترخیص شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 100درصدی داشته است.
وی افزود، با ترخیص ۷۴۳ تن دارو میزان ترخیص این قلم نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۴۰۰ درصد رشد داشته است. طی این مدت ۱۹ هزار تن لاستیک ترخیص شده که رشد 50درصدی برای آن ثبت شده است، همچنین تشریفات گمرکی حدود ۵۴ هزار تن کاغذ از گمرک شهیدرجایی انجام شده است.
انتهای پیام/+












