بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تشریح برنامه‌های سفر گزارشگر ویژه سازمان ملل به ایران

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۶

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در خصوص سفر آلنا دوهان، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امر بررسی آثار منفی اقدامات قهری یک‌جانبه، به جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: پیرو درخواست گزارشگر ویژه برای سفر به ایران و پذیرش این درخواست از سوی ما، خانم دوهان از تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه، سفری ۱۱ روزه به جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت.

وی گفت: مأموریت اصلی خانم دوهان، بررسی آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه بر بهره‌مندی مردم از حقوق بشر است و در این راستا، دیدارهای مختلفی را با نمایندگاه دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی و سازمان‌های غیردولتی انجام خواهد داد. گزارشگر ویژه همچنین از برخی مراکز نیز بازدید به عمل خواهد آورد.

لازم به توضیح است؛ شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال ۲۰۱۴ سازوکار گزارشگر ویژه بررسی آثار منفی اقدامات قهری یک‌جانبه بر بهره‌مندی افراد از حقوق بشر را طی قطعنامه به تصویب رساند. کشورهای غربی هر سال به این قطعنامه رأی مخالفت می‌دهند.شرح رنج بیماران پروانه‌ای به دلیل تحریم‌های دارویی آمریکاجلسه شکایت خانواده مبتلایان “ای‌بی” از دولت آمریکا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *