بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رحمتی: به پنج شکایت ما از نساجی رسیدگی نکرده‌اند/ با من بمیرم و تو بمیری، می‌خواهیم لیگ را جمع کنیم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 اردیبهشت 1401 | 22:26

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، مهدی رحمتی پس از تساوی بدون گل آلومینیوم و نساجی گفت:آنهایی که بازی را ندیدند، می‌گویند که چقدر از خود متشکر هستیم و از خودمان تعریف می‌کنیم، اما اگر کارشناسان درباره دو بازی اخیر ما با نساجی صحبت کنند، همه چیز مشخص می‌شود. تیمی که می‌تواند در دو بازی ۹۰ دقیقه‌ای ۱۸-۱۷ موقعیت گل ایجاد کند، گویای همه چیز است.

وی ادامه دارد: در این دو بازی، ۱۸-۱۷ موقعیت داشتیم، ۶ ضربه به تیر دروازه زدیم و خیلی موقعیت کمی به حریف دادیم و عملکرد تیم قابل قبول بوده است. فقط می‌خواهم درباره بازیکنانم صحبت کنم و بعد از بازی در رختکن از همه آنها تشکر کردم. درود به شرف آنها و نانی که سر سفره پدر و مادر خورده‌اند، حلال بوده و تمام وجودشان را در زمین می‌گذارند و تمام خواسته‌های ما را در زمین اجرا می‌کنند.

سرمربی آلومینیوم اراک، خاطرنشان کرد: بازیکنان ما در رختکن به خاطر نتیجه مساوی ناراحت بودند، اما من از آنها تشکر کردم و افتخار می‌کنم که با این مجموعه کار می‌کنم.

«دوست دارم همه چیز فوتبالی باشد و این چیزها برای من خیلی مهم است». رحمتی با بیان این جمله، گفت: برخوردی در محوطه جریمه با میلاد فخرالدینی رخ داد که وقتی او آمد آب بخورد، پرسیدم که بازیکن حریف با تو برخورد داشت که گفت، نه برخوردی نبود. واقعاً باید به داشتن چنین بازیکنی افتخار کرد و چه بسا شاید کسی دیگر باشد، بگوید که خودتان را زمین بزنید. این بازیکن نشان می‌دهد که نان حلال سر سفره زن و بچه‌اش می‌برد و من به داشتن این تیم افتخار می‌کنم. شاید از خوش شانسی‌های من بوده که خداوند سرنوشت من را طوری رقم زد که در این مجموعه و کنار این بازیکنان مرد قرار بگیرم که واقعاً تعریف مرد، برازنده آنهاست. امیدوارم که بتوانیم در کنار این تیم، خوب پیش برویم.

وی درباره اینکه چه نظری درباره جو ورزشگاه دارد، اظهار داشت: مردم ما می‌فهمند و باهوش هستند. یکسری اتفاقات رخ می‌دهد که واقعاً زیبنده فوتبال ما و مسئولان برگزاری مسابقات و سازمان لیگ ما نیست. چیزی می‌خواهم تعریف کنم که شاید برای شما جالب باشد. در دربی ۳ بر ۲ که آقای فغانی من را اخراج کرد، از زمان پایان بازی که به رختکن برویم تا به خانه برسیم، حساب کنید که چقدر زمان می‌گذرد. من رسیدم و زنگ خانه را زدم، ۲ یا نهایتاً ۳ ساعت زمان گذشته، اما در ۳ ساعت که به خانه رسیدم، همسرم گفت که ۴ جلسه محروم شدی!

سرمربی آلومینیوم اراک با اشاره غیر مستقیم به رفتارهای ساکت الهامی و انتقاد از اینکه به اتفاقات انضباطی اخیر رسیدگی نشده، گفت: رسیدگی به اتفاقات بازی استقلال در جام حذفی، مس کرمان و اتفاقات بازی ما چه بود؟ امروز هم در شهر خودمان این رفتار با ما شد. مردم می‌فهمند و اگر با ناهنجاری‌ها، بی اخلاقی‌ها، بی نظمی‌ها و بی تربیتی‌ها سر فرصت برخورد کردیم، برای منِ مهدی رحمتی درس می‌شد، اما اگر برخورد نکردیم… . فکر می‌کنید برای چه این اتفاقات هنوز در فوتبال ما باب است و جمع نمی‌شود و چرا همیشه هست؟ چون هیچ کس درس عبرت دیگران نیست. روز دربی من را ۴ جلسه محروم کردند که درس عبرت بازیکنان شوم، اما بعد از آن هیچ اتفاقی رخ نداد. تازه اخطاری هم که من گرفتم، فوتبالی بود و برخورد و داستانی نداشت. تا زمانی که در فوتبال ایران بخواهید با ناهنجاری و بی اخلاقی مماشات کنید، همین می‌شود. عدم رسیدگی کمیته انضباطی به پرونده تیم حریف ما، باعث این اتفاق روی سکوها شد.

رحمتی با اشاره به حواشی روی سکوها، گفت: من مخالف این اتفاقات هستم و تا اولین شعار را دادند، من خودم رفتم از هواداران خواهش کردم که شعار ندهند، اما مردم می‌فهمند. تبعیض چرا و تا کی؟ از بازی قبلی تا الان، ما پنج بار شکایت کردیم، اما رسیدگی نکردند. گفته‌اند که پول را کامل واریز نکردیم، این یعنی چه؟ یعنی من در دربی کارت قرمز گرفتم، کسی برای من پول واریز کرد که در ۳ ساعت من را ۴ جلسه محروم کردند؟ اینها یک مقدار ناهماهنگی و مماشات است. در حال حاضر با من بمیرم و تو بمیری، می‌خواهیم این لیگ را جمع کنیم و با این شرایط در نهایت هیچ اتفاق خوبی برای فوتبال ما رخ نمی‌دهد.

ادامه دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *