سیمونه اینزاگی: هنوز ۹ امتیاز باقی مانده و هر چیزی ممکن است؛ هواداران اینتر از این تیم لذت برده اند
منبع : طرفداری
اینتر موفق شد با پیروزی ۲-۱ در اودینه، فاصله ۲ امتیازی با میلان صدرنشین را حفظ کند و همچنان به قهرمانی امیدوار بماند. سیمونه اینزاگی پس از بازی در گفتگو با DAZN گفت:
نمایش فوق العاده ای از شخصیت را مقابل اودینزه ای که در ماه آوریل بعد از ما بهترین نمایش را داشته، نشان دادیم. اینتر خواهان پیروزی بود و در شرایطی بسیار سخت، شایسته این پیروزی بود. می خواهم باز هم از هواداران تشکر کنم که باعث شدند احساس کنیم در سن سیرو هستیم. بعد از گل اودینزه کمی عقب کشیدیم اما موقعیت مهمی به حریف ندادیم. امروز اول ماه می است و ما در این فصل ۵۰ بازی رسمی انجام داده ایم که ۷ تا از آنها در ۲۲ روز بوده است اما در فرم خوبی هستیم و می خواهیم تا پایان ایمان داشته باشیم.
اینتر جمعه مقابل امپولی بازی می کند و میلان یکشنبه باید به مصاف هلاس ورونا برود. بنابراین در تئوری فشار باید روی میلان باشد:
فکر نمی کنم اول بازی کردن تفاوت چندانی ایجاد کند زیرا به چنین چیزی عادت داریم. می دانیم از زمانی که حق پخش تلویزیونی در تقویم ها دخیل شده اند، چنین چیزهایی رخ می دهد. غیرطبیعی نیست. تمرکز من روی اودینزه بود، نه بازی میلان.
از اینزاگی سوال شد در فاصله ۳ بازی مانده تا پایان فصل و برتری ۲ امتیازی میلان، کدام تیم شانس اول اسکودتو است؟
هنوز ۹ امتیاز باقی مانده و هر چیزی ممکن است.
اینتر ۱۰ روز دیگر در فینال کوپا ایتالیا به مصاف یوونتوس می رود:
ما خواهان کسب جام های بیشتری هستیم. فکر می کنم هواداران در این فصل لذت بردند؛ مخصوصا بر اساس انتظاراتی که در ماه جولای از تیم وجود داشت.
آنتونیو کونته گفته بود تمام تلاشش را کرده تا نام و نگرش “اینتر دیوانه” را از این تیم بگیرد تا ثبات داشته باشد اما کارشناسان می گویند تیم اینزاگی باز هم دیوانه شده است:
این تیم توانست بعد از ۱۱ سال سوپرجام را کسب کند و بعد از ۱۱ سال به مرحله حذفی لیگ قهرمانان برسد و بعد از ۱۲ سال راهی فینال کوپا ایتالیا شود. اگر این دیوانه است، پس مهم نیست!












