بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

میکل آرتتا: برد امروز صورت خوشی نداشت؛ هولدینگ بهترین بازیکن زمین بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اردیبهشت 1401 | 23:02

میکل آرتتا پس از برد ۲-۱ آرسنال در خانه وست هم، به تمجید از عملکرد راب هولدینگ پرداخت. 

طرفداری | به گزارش BBC، آرسنال با این برد رده چهارم را از تاتنهام پس گرفت و حالا می‌تواند به حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل آینده امید بیشتری داشته باشد. آرتتا در پایان مسابقه امشب گفت:

ما چندان خوب بازی نکردیم. اگر لازم باشد واژه‌ای برای وصف آن پیدا کنم، خواهم گفت که امروز ما به شکل زشتی برنده شدیم. تیم‌های بزرگ زمانی که خوب بازی نمی‌کنند، باید راهی برای زشت برنده شدن پیدا کنند. باید به یاد داشته باشیم که بدین نحو، کار را به سرانجام رساندیم. ما روحیه خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم چون در زمانی که می‌توانستیم به شکل دلخواه بازی کنیم، باید راهی پیدا می‌کردیم که باب میل حریف باشد. ما خودمان را سازگار کردیم. شما باید همیشه راهی برای برنده شدن، اشتباه کردن حریف، خوب بودن، زحمت کشیدن و بسته ماندن دروازه تیم پیدا کنید.

آرتتا افزود:

من خیلی خوشحالم، مخصوصا برای راب هولدینگ که به اندازه‌ای که لایقش بوده، بازی نکرده است. او امروز بهترین بازیکن زمین بود. راب هر وقت که به او نیاز داریم، خودش را نشان می‌دهد.  

آرتتا در پایان در مورد رقابت سر رده چهارم گفت:

باید ببینیم تا کجا پیش می‌رود. ما هفت روز دیگر برای آماده شدن جهت حضور در بازی بعدی فرصت داریم. فشار کار بالاست و هر دو تیم (آرسنال و تاتنهام) برنده شدند، پس باید دید چه پیش می‌آید. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *