بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست عجیب مربی جدید از مدیران باشگاه: با من کاری نداشته باشید و زنگ نزنید

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 اردیبهشت 1401 | 23:11

خبرورزشی – اریک تن هاخ سرمربی فصل اینده منچستریونایتد از مسئولان این باشگاه خواسته در فاصله ۴۸ ساعت مانده به هریک از مسابقات تیم فعلی اش آژاکس تا پایان این فصل، به او کاری نداشته باشند و با او تماس نگیرند.

مربی هلندی در پایان فصل جایگزین رالف رانگنیک مربی موقت این تیم خواهد شد و هدایت شیاطین سرخ را برعهده خواهد گرفت. او با قراردادی با دستمزد ۹ میلیون پوند در سال تا سال ۲۰۲۵ به یونایتد پیوسته است.

این به معنی پایان چهار و نیم ساله حضور این مربی ۵۲ ساله در تیم بزرگ هلندی، آژاکس خواهد بود که در حال حاضر مدعی دفاع از عنوان قهرمانی خود و کسب دو قهرمانی پیاپی در لیگ هلند برای اولین بار از فصل ۱۴-۲۰۱۳ تا کنون است.

به همین دلیل تن هاخ از مدیران یونایتد خواسته در روزهای نزدیک به مسابقات تیمش با او تماسی نداشته باشند چون چهار بازی باقیمانده از لیگ برای قهرمان سی و پنج دوره لیگ این کشور بسیار مهم است.

او این درخواست را وقتی که با مدیران باشگاه در ماه مارس در حال مذاکره بود مطرح کرد. آژاکس در حال حاضر با چهار امتیاز بیشتر از آیندهوون در صدر جدول اردیویزیه قرار دارد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *