واکنش زاهدیفر به احتمال قضاوتش در فینال جام حذفی
منبع : خبرورزشی
خبرورزشی – در حالیکه سایت فدراسیون فوتبال باید اسامی داوران فینال را زودتر از همه اعلام کند و در این زمینه اطلاع رسانی سریع و شفافی انجام بدهد اما در کمال تعجب در برخی کانالهای تلگرامی نام محمدرضا زاهدی فر به عنوان داور دیدار نساجی مازندران و آلومینیوم اراک اعلام شده است. برخی از اعضای کمیته داوران از این انتخاب ابراز بیاطلاعی کردند.
زاهدی فر نیز در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه قرار است چهارشنبه فینال جام حذفی را سوت بزند گفت: من تابع فدراسیون فوتبال هستم و باید نام من از طریق سایت فدراسیون اعلام شود.
وی در مورد اینکه ابلاغ داوری این مسابقه به نام شما زده شده یا نه گفت: متاسفانه نمیتوانم طبق قانون به این سوال شما پاسخ بدهم!
فینال جام حذفی قرار است روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۳۰ بین دو تیم نساجی مازندران و آلومینیوم اراک برگزار شود.


۳ داور مطرح لیگ برتر در آستانه بازگشت به عرصه داوری









