مهاجم نساجی: همه برای پیروزی تلاش کردند/ شرمنده هواداران نشدیم
منبع : خبرگزاری ایرنا
ه گزارش ایرنا، محمد مهدی نظری پس از پیروزی تیم نساجی مازندران مقابل مس کرمان در جام حذفی اظهار کرد: پنالتی روی من صد در صد بود و حامد شیری آن را تبدیل به گل کرد.
بازیکن نساجی بیان کرد: هرچند تیم مقابل دفاعی بازی کرد و سعی در اتلاف وقت داشت ولی ما توانستیم در دقیقه ۱۱۸ گل برتری را بزنیم.
نظری در پاسخ به این سوال که فینال در تبریز برگزار میشود آیا برای شما خوش یمن است یا خیر؟ گفت: تبریز برای من که بازی کرده ام خوش یمن بوده است. امیدوارم در بازی فینال این بار هم خوش یمن باشد و بتوانیم جام را بگیریم.
بازیکن نساجی در پاسخ به این سوال آیا به لحاظ بعد مسافت تبریز برای بازیکنان و طرفداران سخت خواهد بود افزود: به لحاظ بعد مسافت و بالا بودن ارتفاع از سطح دریا از لحاظ تنفسی برای ۲ تیم مشکلاتی دارد ، به هر حال فینال است و برای ۲ تیم فرقی نمی کند.
فینال جام حذفی میان تیم های نساجی مازندران و آلومینیوم اراک ۷ اردیبهشت در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد.


ستاره محبوب پرسپولیس در آستانه خروج از این تیم
پایان نگرانی هواداران استقلال؛ ستاره مراکشی در راه ایران
ستاره ایرانی الوحده در رادار باشگاه پرسپولیس
پدیده فصل گذشته لیگ برتر در یک قدمی پرسپولیس
مذاکره رسمی باشگاه پرسپولیس با ستاره محبوب هواداران این تیم
اولین بازی تاریخی ازبکستان در جام جهانی با یاد ماشاریپوف؛ نتیجهای ناامیدکننده









