بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مبارز UFC پیروزی‌اش را به مردم فلسطین تقدیم کرد؛ مبارزان واقعی آنها هستند نه من! + فیلم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 فروردین 1401 | 14:39
– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بلال محمد مبارز آمریکایی که اصالتی فلسطینی دارد، پس از پیروزی شب گذشته (یکشنبه) خود مقابل ویسنته لوکیو در مسابقات UFC که هفتمین برد متوالی‌اش در این مبارزات بود، پیروزی خود را به مردم مظلوم فلسطین تقدیم کرد.

بلال محمد ۳۳ ساله پس از این مبارزه با اشاره به تعرض و حملات وحشیانه چند روز اخیر صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی و ضرب‌وشتم نمازگزاران فلسطینی و هتک حرمت این مکان مقدس گفت: همه می‌بینند که در حال حاضر در فلسطین چه می‌گذرد، من فقط می‌خواهم برای مردمم در آنجا دعا کنم، مبارزه واقعی آنجاست، مبارزین واقعی  آنها (فلسطینی‌ها) هستند که هر روز جان‌شان را از دست‌ می‌دهند.

قهرمانان ورزشی مخالف عادی‌سازی روابط با اسرائیل در سال ۲۰۲۱ + فیلم

وی افزود: این مبارزه – در مقابل مبارزه فلسطینی‌ها علیه صهیونیست‌ها – چیزی نیست! این مبارزه مطلقاً هیچ معنایی ندارد! من این پیروزی را به مردمم تقدیم می‌کنم و این برایم یک دنیا ارزش دارد و امیدوارم با دیدن این پرچم در دستم روی رینگ، لبخندی بر لبان آنها بیاید.

 

.

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *