بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست عجیب مجیدی پس از تاخیر در نشست خبری

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 فروردین 1401 | 17:10

سرمربی تیم استقلال تهران در نشست خبری پیش از دیدار با نساجی با تاخیر شرکت کرد.

به گزارش ایلنا، تیم استقلال تهران در چارچوب مسابقات یک چهارم نهایی جام حذفی از ساعت ۲۰:۳۰ فرداشب در ورزشگاه آزادی میزبان نساجی مازندران خواهد بود.

نشست خبری ساکت الهامی از ساعت ۱۶ در هتل پارسیان آزادی برگزار شد و قرار بود فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم میزبان نیم ساعت پس از تیم حریف در نشست خبری حاضر شود.

مجیدی اما امروز با تاخیر حدود ۱۵ دقیقه‌ای در محل نشست خبری حضور یافت و پیش از شروع نشست از خبرنگاران درخواستی داشت.

او از خبرنگاران درخواست کرد تا ماجرای تاخیرش را مطرح نکنند تا بازیکنانش که به آنها توصیه زیادی برای نظم و انضباط دارد از این موضوع باخبر نشود.

سرمربی استقلال در پایان نشست خبری هم درحالیکه هنوز تصویر در حال پخش بود از آنها سوال کرد که قول داده اند و این ماجرا را رسانه ای نکنند. انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *