بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توضیح یاسر آسانی به ناظر بازی درباره حرکت جنجالی/ وقت اضافه درست بود؟

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۵

یاسر آسانی بازیکن استقلال در پایان مسابقه با استقلال خوزستان درباره رفتارش با کمک داور از خودش دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی ۲ – ۲ به پایان رسید.

در شرایطی که مسابقه تا دقیقه ۹۰، روند عادی را طی می‌کرد، یاسر آسانی، ستاره استقلال به دلیل اعتراض شدید به کمک داور بر سر آغاز سریع بازی، با کارت زرد جریمه شد. در ادامه، رفتار آسانی باعث شد کمک داور با صدا زدن کوپال ناظمی، داور مسابقه خواستار اخراج هافبک استقلال شود و در نهایت آسانی با دریافت کارت قرمز از زمین اخراج شد.

در فیلمی که پس از پایان بازی از آسانی منتشر شد، اینگونه عنوان شد که هافبک آلبانیایی استقلال مرتکب رفتار ناشایستی شده است. پیگیری خبرنگار تسنیم در این زمینه نشان می‌دهد که آسانی بعد از این اتفاق، همراه با مترجم نزد ناظر بازی رفت و توضیح داد که «به محلی که توپ را قرار داده، اشاره کرده و رفتار ناشایستی انجام نداده است.»

با این وجود داوران در گزارش خود طبق پیگیری تسنیم به رفتار ناشایست آسانی اشاره کرده‌اند، موضوعی که در صورت اثبات می‌تواند محرومیت یا جریمه سنگینی برای آسانی به همراه داشته باشد. با این حال، آسانی به مسئولان استقلال اعلام کرده حتماً باید دفاعیات خود را ارائه بدهد تا محرومیتی به غیر از محرومیت ناشی از کارت قرمز شامل او نشود. 

اتفاق دیگر بازی، به اعتراض استقلال خوزستان به وقت‌های تلف شده برمی‌گردد. داور برای نیمه دوم ۸ دقیقه زمان وقت تلف شده اعلام کرد اما دیدار بیش از این زمان ادامه یافت و در نهایت استقلال گل تساوی را به ثمر رساند. در توضیح این موضوع به مسئولان استقلال خوزستان گفته شد که به دلیل پرتاب اشیا از سوی هواداران استقلال و اخراج آسانی، بازی برای دقایقی متوقف شد و به همین دلیل تصمیم داور برای ادامه مسابقه تصمیم منطقی بود. همچنین قرار است گزارش رفتار هواداران میهمان به کمیته انضباطی ارسال شود. 

آخرین موضوع دیدار روز گذشته، گل دوم استقلال به استقلال خوزستان بود. در بازبینی تصاویر و تحلیل گزارش ناظران، مشخص شد خطای هندی صورت نگرفته و گل صالح حردانی در شرایط سالم به ثمر رسیده است. طبق گزارش ناظران بازی، کوپال ناظمی داور و کمک‌هایش از این بازی نمره بالایی دریافت کرده‌اند.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *