بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باورنکردنی ؛ درگیری شدید در جام جهانی نوجوانان ؛ کتک‌کاری مفصل + عکس

تصاویری از کتک کاری در جام جهانی نوجوانان بین دو تیم انگلیس و بولیوی

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۵
تصاویری از کتک کاری در جام جهانی نوجوانان بین دو تیم انگلیس و بولیوی

در جام جهانی نوجوانان، دو تیم و کادر فنی‌شان وسط زمین دقایق زیادی همدیگر را سیر کتک زدند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بازی انگلیس و بولیوی در جام جهانی زیر ۱۵ سال با اعلام یک پنالتی عجیب و واقعا باورنکردنی در دقیقه پایانی به آشوب کشیده شد و کار به درگیری فیزیکی شدید بین دو تیم کشید و نیروهای امنیتی وارد زمین شدند تا از داور مقابل نوجوانهای دو تیم محافظت کنند!

جالب اینجا است که ماجرای تیم ملی زیر ۱۵ سال انگلیس فقط به این مسابقه برنمی‌گردد و کل دیدارهای تیم ملی نوجوانان این کشور در جام جهانی باکو در آذربایجان جنجال‌های عجیب و غریب داشته است. جالب است بدانید که این رقابت‌ها که در قالب فوتبال هشت نفره و در دو نیمه ۲۰ دقیقه‌ای برگزار می‌شود.

اما گل سرسبد اتفاقات عجیب در این تورنمنت، بازی پرماجرای انگلیس و بولیوی و برتری ۳ بر ۲ سه‌شیرهای نوجوان بود.

شروع ماجرا 

اتفاقات جنون‌آمیز مسابقه در دقیقه ۴۱ و در شرایطی که بازی با تساوی ۲ بر ۲ دنبال می‌شد شروع شد. امانوئل فاموکون مهاجم انگلیسی باشگاه وستهم با خطای بازیکن بولیوی زمین افتاد و تصاویر نشان می‌داد که خطا کاملا بیرون از محوطه جریمه اتفاق افتاده است. اما داور نقطه پنالتی را نشان داد و همانطور که انتظار می‌رفت بازیکنان و نیمکت‌نشینان بولیوی به شدت خشمگین شدند.

‏امانوئل فاموکون در حالی توپ را وارد دروازه کرد که دروازه‌بان بولیوی در اعتراض به اعلام پنالتی، کنار ایستاد و دروازه را خالی گذاشت.

اعضای کادر فنی بولیوی با فریاد وارد زمین شدند و نقطه‌ای که خطا اتفاق افتادرا به داور نشان دادند، اما داور در واکنش به این اعتراضات چند کارت قرمز و زرد نثار نیمکت تیم حریف کرد.

اعتراض ها شروع شد

اعتراض بولیویایی‌ها متوقف‌شدنی نبود. وقتی فاموکون پشت ضربه پنالتی ایستاد، بازیکنان بولیوی به جای ایستادن روی خط محوطه، کنار خط طولی جمع شدند. دروازه‌بان بولیوی هم به گوشه چپ دروازه چسبید و گفت حاضر به انجام واکنش نیست.

فاموکون به راحتی توپ را داخل دروازه خالی فرستاد و داور بلافاصله سوت پایان را زد.

تصاویری از کتک کاری در جام جهانی نوجوانان بین دو تیم انگلیس و بولیوی

حالا دیگر نیمکت و بازیکنان بولیوی آنقدر خشمگین بودند که کسی نمی‌توانست کنترل‌شان کند بازیکنان بولیوی اول با نیشخند برای داور دست زدند و بعد با خشمی افسارگسیخته به سمت او هجوم بردند.

وقتی داور سوت پایان بازی به سود انگلیس را زد درگیری و بزن بزن شدیدی شروع شد که چندین دقیقه ادامه داشت.


در این لحظه، نوجوانان انگلیسی با دیدن محاصره داور، جشن پیروزی را رها کردند و برای نجات داور به زمین دویدند. دو گروه درگیری فیزیکی پیدا کردند و شاهد کتک‌کاری دسته‌جمعی بازیکنان و اعضای کادر فنی هر دو تیم در زمین چمن بودیم. دو گروه حسابی از خجالت هم درآمدند و مشت و لگد بود که به این طرف و آن طرف پرتاب می‌شد. جالب اینکه داور در میانه این دعوا به یک بازیکن تعویضی بولیوی به دلیل حمله به خودش کارت قرمز داد.

حتی وقتی دو طرف از هم جدا شدند چند بازیکن انگلیس رو به روی بازیکنان خشمگین بولیوی شادی کردند و می‌رفت یک دعوای دسته‌جمعی جدید درست بشود.

چهار روز پیش دیدار همین تیم نوجوانان انگلیس با جمهوری ایرلند به دلیل توهین‌های نژادپرستی و بیرون کشیدن تیم توسط مت تورپ، سرمربی انگلیس در دقیقه ۴۰ نیمه‌کاره رها شد.

فیفا اعلام کرده است گزارش ناظر مسابقه را دریافت خواهد کرد و پرونده این کتک‌کاری دسته‌جمعی را به کمیته انضباطی ارجاع خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *