بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره فوتبال آمریکا جام جهانی را از دست می‌دهد؟

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۰

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با انگلیس، آمریکا و برنده پلی‌آف اروپا همگروه است. «جیوانی رینا» بازیکن ۱۹ ساله بوروسیا دورتموند یکی از بازیکنان کلیدی و اصلی تیم ملی آمریکاست اما ممکن است کادر فنی تیم ملی این کشور نتواند از این بازیکن استفاده کند.

رینا که به‌تازگی دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته و به میادین برگشته بود، دیروز دوباره مصدوم شد. درحالی که فقط ۷۷ ثانیه از آغاز مسابقه بوروسیا دورتموند و اشتوتگارت در بوندس‌لیگا می‌گذشت این بازیکن از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و در حالی که اشک می‌ریخت زمین بازی را ترک کرد.

هنوز باشگاه دورتموند به صورت رسمی درباره شرایط مصدومیت این بازیکن اطلاعیه‌ای نداده اما برخی رسانه‌ها گمانه‌زنی کرده‌اند که دوران آسیب‌دیدگی رینا حدود هفت ماه طول بکشد. در صورتی که این اتفاق رخ دهد، این بازیکن جام جهانی قطر را از دست می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *