بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش رسمی فیفا به تماس اینفانتینو و ترامپ

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۲

فیفا به گزارش منتشرشده درباره ادعای لابی اینفانتینو با ترامپ برای حفظ جایگاه ریاست این نهاد واکنش نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روز های اخیر روزنامه آمریکایی «نیویورک پست» در خبری اختصاصی گزارش داد؛ جیانی اینفانتینو در پی افزایش فشارها برای استعفایش به دلیل تلاش جهت واگذاری بخشی از سهام جام جهانی به شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی جاش کوشنر برادر کوچکتر جرد کوشنر (داماد ترامپ) دست به دامن دولت ترامپ شده تا در سمت خود باقی بماند و در همین راستا گفت‌وگویی خصوصی با مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا، ترتیب داده است.

رسانه رسمی فیفا در شبکه اجتماعی ایکس این خبر را تکذیب و با انتشار پستی اعلام کرد: «رئیس فیفا در روزهای اخیر هیچ تماسی با رئیس‌جمهور آمریکا یا هیچیک از اعضای دولت او نداشته است. این موضوع کاملاً ساختگی است».

فیفا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *