بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گل‌گهر با ۸ غایب مقابل آرکاداغ/ کُر به شرایط بازی رسید

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۰

نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل آرکاداغ چند بازیکن کلیدی خود را در اختیار نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال گل‌گهر در آستانه بازی برگشت با آرکاداغ ترکمنستان در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا ۲، با بحران آسیب‌دیدگی بازیکنانش روبه‌روست و هشت بازیکن خود را در این بازی در اختیار نخواهد داشت.

علی حسنی، مسیح زاهدی، مهدی گودرزی، احسان حسینی، علیرضا احسانی‌فر و مجتبی فخریان به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم‌شان نیستند. همچنین نوید عاشوری به دلیل مشکلات شخصی و محمد علی‌نژاد به علت ابتلا به سرماخوردگی در این دیدار غایب خواهند بود.

میلاد کُر مدافع گل‌گهر که پیش از این با مصدومیت مواجه بود، به شرایط بازی رسیده و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را مقابل نماینده ترکمنستان همراهی کند.

دیدار برگشت آرکاداغ ترکمنستان و گل‌گهر ایران از ساعت ۱۷:۱۵ روز چهارشنبه ۱۳ آبان در ترکمنستان برگزار خواهد شد؛ مسابقه‌ای که شاگردان مهدی رحمتی با وجود غیبت تعدادی از بازیکنان خود باید برای کسب پیروزی در آن به میدان بروند.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *