بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طلسم تراکتور در لیگ نخبگان همچنان پابرجا ماند

تراکتور همچنان بدون برد در چهارمین هفته از رقابت های لیگ نخبگان آسیا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۵۷
تراکتور همچنان بدون برد در چهارمین هفته از رقابت های لیگ نخبگان آسیا

تیم فوتبال تراکتور در چهارمین بازی خود هم نتوانست به اولین برد آسیایی دست پیدا کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آخرین دقایق بازی تیمهای تراکتور و نفتچی با هیجان بسیار زیادی همراه بود و شاگردان جواد نکونام بعد از دریافت گل در دقیقه ۹۰+۴ توانستند گل مساوی را بزنند. با این حال و باوجود کسب یک امتیاز مهم، تراکتور در کسب پیروزی بار دیگر ناکام ماند.

انتظار تراکتور برای دستیابی به نخستین برد در فصل جاری لیگ نخبگان آسیا ادامه پیدا کرد. شاگردان جواد نکونام در دیدار مقابل نفتچی ازبکستان به تساوی ۲-۲ رسیدند تا با ثبت دو تساوی و دو شکست، تنها دو امتیاز از ۱۲ امتیاز ممکن چهار مسابقه ابتدایی را به دست آورده باشند.

تراکتور رقابت‌ها را با شکست یک بر صفر مقابل شباب‌الاهلی آغاز کرد و سپس در نخستین میزبانی خود در عمان، برابر الشمال به تساوی بدون گل رسید. شکست دو بر یک در زمین العین، وضعیت نماینده تبریز را دشوارتر کرد و حالا تقسیم امتیازها مقابل نفتچی، تعداد بازی‌های بدون برد این تیم را به چهار مسابقه رساند.

نکته قابل توجه، حاصل دو میزبانی تراکتور در مسقط است. سرخ‌پوشان که امکان بازی در تبریز را ندارند، هر دو مسابقه خانگی خود مقابل الشمال و نفتچی را با تساوی تمام کرده‌اند. دو امتیاز از شش امتیاز ممکن این دیدارها، اندوخته‌ای است که کار تراکتور برای بهبود موقعیتش در جدول را دشوار کرده است.

با این نتیجه، نفتچی چهار امتیازی شد و فاصله دو امتیازی خود با تراکتور را حفظ کرد. سرخ‌پوشان برای نزدیک شدن به رقبای بالاتر از خود، همچنان به نخستین پیروزی نیاز دارند، بردی که پس از چهار هفته هنوز به دست نیامده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *