طرفداری | استقلال در آغاز فصل جدید لیگ برتر والیبال با شکست فنی روبه‌رو شد و حالا به‌دلیل پرداخت‌نشدن بدهی‌ها و مطالبات، در آستانه حذف زودهنگام از مسابقات قرار گرفته است. این باشگاه که روزهای دشواری را در بخش مالی پشت سر می‌گذارد، باید خیلی سریع وضعیت تعهداتش را مشخص کند تا غیبت در هفته نخست به از دست رفتن کل فصل منجر نشود.

استقلال در هفته اول قرار بود مقابل فولاد مبارکه سپاهان به میدان برود، اما به‌خاطر پرداخت نشدن بدهی‌ها و روشن نبودن وضعیت تعهدات مالی، اجازه حضور در مسابقه را پیدا نکرد و با شکست فنی مواجه شد. شرایط برای آبی‌پوشان از این هم سخت‌تر شده، چون امسال فدراسیون والیبال در موضوع تسویه حساب با بازیکنان و مربیان سخت‌گیری بیشتری به خرج می‌دهد و تیم‌ها برای حضور در مسابقات باید وضعیت بدهی خود را تعیین‌تکلیف کنند. در همین حال، مس والیبال رفسنجان هم در هفته نخست به دلیل عمل نکردن به تعهدات مالی با باخت فنی روبه‌رو شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق مقررات سازمان لیگ اگر یک تیم در دو مسابقه با حکم کمیته انضباطی بازنده اعلام شود، از ادامه رقابت‌ها کنار گذاشته خواهد شد. بر همین اساس، استقلال که در هفته اول نتوانست برابر سپاهان به میدان برود، فرصت زیادی برای ادامه حضور در لیگ ندارد و باید تا پیش از مسابقات هفته دوم در روز چهارشنبه وضعیت بدهی‌هایش را روشن کند.

این تیم روز چهارشنبه باید برابر فولاد سیرجان ایرانیان قرار بگیرد و برای حضور در این مسابقه لازم است هرچه سریع‌تر مشکلات مالی خود را حل کند. در غیر این صورت، تکرار چنین اتفاقی می‌تواند استقلال را با خطر حذف از لیگ برتر والیبال روبه‌رو کند؛ موضوعی که با توجه به شرایط فعلی، اهمیت این مهلت کوتاه را دوچندان کرده است.

مشکلات مالی استقلال در حالی مطرح شده که این باشگاه با مدیریت علی تاجرنیا قصد داشت در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت گسترده‌تری داشته باشد. با این حال، اتفاقات اخیر نشان می‌دهد حضور در یک رقابت حرفه‌ای، پیش از هر چیز به برنامه‌ریزی مالی و پایبندی به تعهدات نیاز دارد.

استقلال حتی اگر بدهی‌های فعلی را هم پرداخت کند، باز باید مراقب باشد در ادامه فصل با مشکل مشابهی روبه‌رو نشود؛ چون غیبت غیرموجه و ثبت شکست فنی دوم می‌تواند به حذف این تیم منجر شود. حالا باید دید مدیران باشگاه در فرصت باقی‌مانده می‌توانند مسئله را حل کنند یا استقلال خیلی زودتر از انتظار از گردونه رقابت‌ها کنار خواهد رفت.

جبار قوچان‌نژاد، رئیس سازمان لیگ والیبال، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت استقلال و مس رفسنجان گفت: «حدود یک ماه پیش به تیم‌ها اعلام کردیم که نباید بدهی تعیین‌تکلیف‌نشده‌ای داشته باشند و چندین بار نیز از طریق تماس و نامه این موضوع را پیگیری کردیم. حتی هفته گذشته هم به باشگاه‌ها نامه فرستادیم، اما استقلال و مس رفسنجان اقدامی برای تعیین‌تکلیف بدهی‌های خود انجام ندادند.»

این دو تیم تا پیش از مسابقات هفته دوم در روز چهارشنبه فرصت دارند وضعیت خود را مشخص کنند؛ در غیر این صورت، با توجه به مقررات، در صورت ثبت دومین باخت فنی از جدول مسابقات کنار گذاشته خواهند شد. بدهی این باشگاه‌ها چندین میلیارد تومان است و بخش قابل توجهی از آن به مطالبات بازیکنان و اعضای کادر فنی از فصل گذشته مربوط می‌شود. درباره سهم فدراسیون می‌توان انعطاف داشت، اما در مورد مطالبات بازیکنان و مربیان نباید مماشات کرد.