بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های تیم تارتار

مرتضی کرمانی‌مقدم پیشکسوت پرسپولیس : برای قهرمانی نباید به رقبا نگاه کنیم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۹

مرتضی کرمانی‌مقدم پیشکسوت پرسپولیس گفت : همان‌طور که تا اینجا نتایج خوبی کسب کرده‌ایم. باید این روند را ادامه بدهیم و اصلاً به رقبا و نتایج آنها فکر نکنیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مرتضی کرمانی‌مقدم پیشکسوت پرسپولیس درباره شرایط این تیم در آستانه دیدار مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت:

پرسپولیس تا اینجا روند خوبی داشته و توانسته جایگاهش را در بالای جدول تثبیت کند، اما گاهی اوقات تعجب می‌کنم چرا در بازی‌هایی مثل خیبر این‌قدر موقعیت از دست می‌دهیم.

وی افزود:

با توجه به حضور این تعداد بازیکن خلاق و گلزن که همگی پا به توپ و دریبل‌زن هم هستند، نباید تا این اندازه موقعیت خراب کنیم. درست است پرسپولیس در بیشتر بازی‌ها گل‌های زیادی زده و الان هم بیشترین گل زده را بین همه تیم‌ها دارد، اما شاید دو یا سه برابر این تعداد گل هم می‌توانستیم بزنیم؛ با این حال، موقعیت‌ها خیلی راحت از دست رفته‌اند.

او که پیش از این در پست فوروارد برای پرسپولیس بازی می‌کرد، ادامه داد:

اینکه بگویم این بچه‌ها باید تمرین چارچوب‌شناسی انجام بدهند شاید خنده‌دار باشد، اما به نظر من هیچ ایرادی ندارد که یک مهاجم هم مثل دروازه‌بان که هر بار به تمرین می‌رود بارها شیرجه می‌زند و زمین می‌افتد، بایستد و از زوایای مختلف به سمت چارچوب ضربه بزند تا پا و چشمش عادت کند. آنها باید چشم‌بسته هم توپ را درون چارچوب بزنند و به آن زاویه‌ای بدهند که دروازه‌بان به آن نرسد و توپشان حتماً تبدیل به گل شود. با تکرار این قبیل تمرینات است که یک بازیکن می‌تواند تفاوتش را با بقیه مشخص کند.

کرمانی‌مقدم اضافه کرد:

آنهایی که فیلم زندگی دیوید بکام را دیده‌اند، می‌دانند این بازیکن از بچگی که با پدرش کار می کرد تمرین سانتر کردن انجام می‌داد و این کار را تا آخرین روزهای فوتبالش هم تکرار می‌کرد. انگار نه انگار که او خودش بهترین سانترکننده در انگلیس یا حتی دنیا بود؛ اما تکرار تمرین باعث می‌شود شما نه‌تنها مهارت به دست بیاورید، بلکه در لحظات حساس و پراسترس مسابقه هم خطا نکنید.

پیشکسوت پرسپولیس همچنین درباره بازی این تیم مقابل فولاد گفت:

فولاد همیشه برای پرسپولیس یک حریف جدی و محکم محسوب می‌شده و الان هم قطعاً می‌تواند برای پرسپولیس دردسرساز شود؛ چون حمید مطهری و تعدادی از بازیکنان قدیمی پرسپولیس که در فولاد توپ می‌زنند، انگیزه زیادی برای این دیدار دارند. با این وجود، پرسپولیس باید از بازی خانگی‌اش سه امتیاز را بگیرد.

وی خاطرنشان کرد:

متأسفانه ما در بازی با خیبر دو امتیاز مهم را از دست دادیم و الان می‌توانستیم با یک بازی کمتر ۲۲ امتیازی باشیم، اما متأسفانه موقعیت‌های زیادی را خراب کردیم. امیدوارم بچه‌ها در بازی با فولاد دقت کنند، چون قطعاً در این بازی فرصت‌های کمتری نسبت به دیدار با خیبر به دست می‌آید. با این حال، اگر می‌خواهیم قهرمان شویم باید همه بازی‌ها را ببریم یا دست‌کم در بیشتر آنها برنده باشیم؛ همان‌طور که تا اینجا نتایج خوبی کسب کرده‌ایم. باید این روند را ادامه بدهیم و اصلاً به رقبا و نتایج آنها فکر نکنیم.

باشگاه فوتبال پرسپولیس که به‌طور خلاصه پرسپولیس نیز نامیده می‌شود، یک باشگاه فوتبال حرفه‌ای در ایران است. در دی‌ماه ۱۳۴۲ در شهر تهران پایه‌گذاری شد. این باشگاه زیرمجموعه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس است. پرسپولیس با کسب ۳۹ عنوان قهرمانی رسمی به‌طور مشترک با باشگاه استقلال، پرافتخارترین باشگاه‌های تاریخ فوتبال ایران محسوب می‌شوند.

پرسپولیس پس از سال ۱۳۴۷، در تمامی ادوار برگزارشده در بالاترین سطح لیگ فوتبال ایران حضور داشته است و تنها تیم باشگاهی فوتبال ایران است که هرگز به دسته پایین‌تر سقوط نکرد. این باشگاه یکی از پرافتخارترین و پرهوادارترین باشگاه فوتبال در آسیا است. شهرآورد این تیم با استقلال، مهم‌ترین بازی باشگاهی در ایران است. همچنین طبق گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا، آن ها به‌عنوان پرهوادارترین تیم فوتبال آسیا شناخته شدند. پس از آن دالیان چین و الهلال عربستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند. شبکه ورزشی «ای‌اس‌پی‌ان» در سال ۲۰۱۲، نیز در گزارشی از باشگاه‌های پرهوادار آسیا، این باشگاه را بالاتر از دیگر باشگاه‌های آسیایی، پرهوادارترین باشگاه فوتبال آسیا معرفی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *