بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازی‌های پاراآسیایی ناگویا؛ ۵ طلا، ۱۱ نقره و ۶ برنز برای کاروان ایران در پایان روز چهارم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۱ آبان ۱۴۰۵ | ۹:۰۵

نمایندگان کشورمان در روز چهارم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ در ۹ رشته ورزشی به مصاف حریفان خود رفتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶، روز پنجشنبه ۳۰ مهر در ۹ رشته به مصاف رقبای خود رفتند. 

مدال آوران ایران در روز چهارم 

مدال طلا 

سعید افروز، احمد امین‌زاده، هاجر صفرزاده و سینا ضیغمی‌نژاد (۲ طلا)

مدال نقره 

شهلا حدیدی، محمدابراهیم پورطلایی، زهرا آقایی، ظفر ذاکر، علی‌اکبر غریب‌شاهی، امیرمحمد بارانی، مهدی صیادی، شاهین ایزدیار (۲ نقره)، نیکو روزبهانی و پرستو حبیبی 

مدال برنز

توسط حامد امیری، نسرین شاهی، شاهین ایزدیار، امان‌الله پاپی، حمید اسلامی و لیلا کبگ‌زن

کاروان جان‌فدایان ایران قوی در پایان روز چهارم در مجموع ۱۹ طلا، ۲۹ نقره و ۳۲ برنز بدست آورده است و در جدول مدالی در رده پنجم قرار دارد. 

نتایج نمایندگان ایران در روز چهارم 

پاراتیراندازی با کمان 

دیدار فینال مسابقات تیروکمان در ماده کامپوند بازی‌های پاراآسیایی، امروز از ساعت ۱۵:۵۰ برگزار شد و طی آن، امیرمحمد بارانی برای کسب نشان طلا به مصاف «ژینلیانگ آی» از چین رفت.

بارانی در این فینال نفس‌گیر مغلوب حریف چینی شد. این دیدار در وقت قانونی ۱۴۴ بر ۱۴۴ مساوی به پایان رسید اما قهرمان چینی در تیر طلایی با کسب امتیاز ۱۰ به مدال طلا دست پیدا کرد.

نقره ارزشمند پاراتیروکمان در حالی به دست آمد که بارانی از چهره های نوظهور این رشته در ایران و جهان به شمار می رود و در دومین تجربه بین المللی خود این عنوان ارزشمند را کسب  کرد.

بسکتبال با ویلچر بانوان 

تیم ملی بسکتبال با ویلچر دختران ایران در دیدار رده‌بندی بازی‌های آسیایی آیچی ـ ناگویا مقابل تایلند قرار گرفت و با نتیجه ۶۴ بر ۳۳ شکست خورد تا رقابت‌ها را با عنوان چهارمی به پایان برساند. 

بوچیا 

نمایندگان کشورمان در مرحله گروهی مسابقات میکس بوچیا  کلاس Bc4 به مصاف تیم هنگ کنگ رفتند. 

تیم میکس بوچیا متشکل از حسین اسماعیلی و مریم ملکی در این مسابقه به رقابت با یوئن چئونگ و لئونگ وینگ از هنگ کنگ پرداختند که در نهایت این مسابقه ۴ بر ۲ به سود تیم هنگ کنگ به پایان رسید. 

مسابقات میکس بوچیا گروهی برگزار می‌شود که تیم ایران در گروه سه تیمی با هنگ کنگ و مالزی همگروه است. تیم بوچیا بعد از با مالزی مسابقه می‌دهد.

والیبال نشسته بانوان 

تیم ملی والیبال نشسته بانوان در دیدار فینال با تسلط بر جریان بازی، توانستند تیم ژاپن را در سه ست پیاپی مغلوب کنند.

نتیجه این دیدار به شرح زیر است:

ست اول: ۲۵ بر ۱۴ 

ست دوم: ۲۵ بر ۱۶

 ست سوم: ۲۵ بر ۲۰

بانوان ایران که در مرحله گروهی با پیروزی مقابل مغولستان و شکست مقابل چین راهی مرحله حذفی شده بودند، با این برد مقتدرانه، خود را برای دیدار نهایی آماده می کنند.

تیم ملی والیبال نشسته ایران در بازی فینال به مصاف برنده دیدار چین و تایلند خواهد رفت

پاراتیراندازی

مرحله مقدماتی رقابت‌های پارتیراندازی در ماده تپانچه ۵۰ متر آزاد SH1 برگزار شد و ۴ نماینده ایران به میدان رفت. در پایان این رقابت، نسرین شاهی با امتیاز ۵۳۵ در رده نخست، ساره جوانمردی با امتیاز ۵۲۹ در رده دوم، فائزه احمدی با امتیاز ۵۱۶ در رده هفتم و محمدرضا میرشفیعی با امتیاز ۵۰۷ در رده دهم ایستادند. بدین ترتیب شاهی، جوانمردی و احمدی با ایستادن در جمع ۸ تیرانداز برتر، جواز صعود به فینال را کسب کردند.

در فینال، نسرین شاهی با کسب ۱۹۶.۳ امتیاز در رده سوم ایستاد و صاحب مدال برنز شد. همچنین ساره جوانمردی با ۱۳۹.۹ امتیاز در رده ششم و فائزه احمدی با ۱۱۹.۹ امتیاز در رده هفتم قرار گرفت ند.

پاراوزنه‌برداری

نیکو روزبهانی بانوی وزنه‌بردار دسته ۸۶+ کیلوگرم ایران، با رکورد ۱۵۵ کیلوگرم در رده دوم قرار گرفت و مدال نقره را کسب کرد. روزبهانی در تلاش‌های اول و دوم وزنه‌های ۱۵۰ و ۱۵۵ کیلوگرمی را مهار کرد، اما در تلاش سوم مقابل وزنه ۱۶۰ کیلوگرمی موفق ظاهر نشد تا با رکورد ۱۵۵ کیلوگرم در رده دوم قرار بگیرد.

احمد امین‌زاده، مدافع عنوان قهرمانی این دسته، در نخستین حرکت وزنه ۲۵۰ کیلوگرمی را با موفقیت پرس کرد و در حرکت دوم نیز وزنه ۲۶۰ کیلوگرمی را بالای سر برد. او در حرکت سوم برای ثبت وزنه ۲۷۰ کیلوگرمی تلاش کرد، اما موفق نشد و با همان رکورد ۲۶۰ کیلوگرم مدال طلا را به دست آورد.

مهدی صیادی، دیگر نماینده ایران، نیز در نخستین حرکت وزنه ۲۳۵ کیلوگرمی را با موفقیت پرس کرد و در حرکت دوم رکورد خود را به ۲۴۰ کیلوگرم رساند. او در حرکت سوم برای ثبت وزنه ۲۴۵ کیلوگرمی تلاش کرد، اما این حرکت ناموفق بود تا با رکورد ۲۴۰ کیلوگرم صاحب مدال نقره شود

علی اکبر غریب‌شاهی قهرمان جهان و پارالمپیک، امروز در دسته ۱۰۷ کیلوگرم رقابت خود را برگزار کرد. او ابتدا وزنه ۲۴۵ کیلوگرمی را مهار کرد، اما در تلاش دوم زیر وزنه ۲۵۲ کیلوگرمی موفق نبود. غریب‌شاهی در تلاش سوم مقابل وزنه ۲۵۲ کیلوگرمی … باز هم ناکام ماند و با رکورد ۲۴۵ کیلوگرم به مدال نقره دست یافت.

زهرا آقایی سامانی بانوی ملی‌پوش دسته ۷۹ کیلوگرم ایران به روی تخته رفت. او ابتدا وزنه ۱۳۳ کیلوگرمی را مهار کرد، اما در تلاش های دوم و سوم زیر وزنه‌های ۱۳۸ و ۱۴۳ کیلوگرمی ناکام ماند. بدین ترتیب، آقایی با رکورد ۱۳۳ کیلوگرم پس از نماینده چین به مقام دوم رسید و صاحب مدال نقره شد.

والیبال نشسته مردان 

تیم ملی والیبال نشسته ایران در دیدار نیمه نهایی به مصاف چین رفت و با ارائه یک عملکرد مقتدرانه، این حریف را ۳ بر صفر (۲۵-۱۲، ۲۵-۹ و ۲۵-۱۷) شکست داد و راهی فینال شد. تیم کشورمان فردا (جمعه) در فینال به مصاف قزاقستان خواهد رفت.

پارادوومیدانی

لیلا کبگ‌زن و وجیهه هوشمند در پرتاب وزنه بانوان کلاس ادغامی F42-۴۴/F62/F64 به رقابت با ورزشکارانی از ویتنام، قزاقستان، اندونزی، مغولستان، ازبکستان و چین پرداختند که در پایان کبگ‌زن موفق به کسب مدال برنز شد.

کبگ‌زن در این رقابت با ثبت رکورد ۱۰ متر و ۲۶ سانتی‌متر در جایگاه سوم قرار گرفت و موفق به کسب مدال برنز شد. هوشمند نیز با پرتاب ۸:۴۳ هفتم شد.

امان‌الله پاپی در پرتاب نیزه مردان کلاس ادغامی F56/۵۷ با ثبت رکورد ۴۸ متر و ۷ سانتی‌متر در رقابت با ورزشکارانی از اندونزی، عمان، چین تایپه، هند، ازبکستان، نپال و سوریه بعد از نمایندگان ازبکستان در جایگاه سوم قرار گرفت و مدال برنز را از آن خود کرد.

پرستو حبیبی در پرتاب وزنه بانوان کلاس F32 به رقابت با ورزشکارانی از ازبکستان و امارات پرداخت که در پایان با رکورد ۵ متر و ۳۳ سانتی‌متر موفق به کسب مدال نقره شد.

آتنا محمدی‌ها در پرتاب نیزه بانوان کلاس ادغامی F33/۳۴ با ثبت رکورد ۱۲ متر و ۴۴ سانتی‌متر در رقابت با ورزشکارانی از ازبکستان، عربستان، عمان، هنگ‌کنگ و چین بعد از نمایندگان چین در جایگاه چهارم قرار گرفت و از کسب مدال بازماند. 

هاجر صفرزاده در  فینال دوی ۴۰۰ متر زنان کلاس با سه دونده دیگر از ازبکستان، هند و چین رقابت کرد که با زمان ۵۶.۴۳ ثانیه اول شد و به مدال طلا رسید. 

ملی‌پوش ایران با این زمان رکورد بازی‌های پاراآسیایی را که پیش از این با زمان ۵۷.۲۷ ثانیه در مرحله مقدماتی ثبت کرده بود، بار دیگر شکست. 

او در دور مقدماتی هم رکورد ۵۷.۲۷ ثانیه را ثبت کرد و به عنوان نفر اول گروه خود به فینال رسید.

در رقابت پرتاب وزنه کلاس F54/F55 سه نماینده ایران به میدان رفتند و دو مدال بدست آمد. ظفر ذاکر با رکورد ۱۱.۷۹ متر و کسب امتیاز ۹۶۳، بهترین رکورد شخصی اش را ثبت کرد و با ایستادن در رده دوم، صاحب مدال نقره شد. 

همچنین حامد امیری با رکورد ۱۰.۹۷ متر و امتیاز ۸۸۶، در رده سوم قرار گرفت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

عرفان بُندری دیگر نماینده کشورمان نیز با رکورد ۸.۵۷ متر و امتیاز ۸۰۱، رتبه پنجم را کسب کرد. 

در مرحله مقدماتی دوی ۴۰۰ متر کلاس T12، زهرا پوراسماعیل با زمان ۱:۰۶.۹۰ دقیقه در گروه نخست به مقام دوم رسید و هاجر صفرزاده با زمان ۵۷.۲۷ ثانیه در رده نخست گروه دوم قرار گرفت. با این رکوردها، صفرزاده به فینال راه یافت، اما پوراسماعیل از صعود به فبنال باز ماند.

شهلا حدیدی در پرتاب دیسک کلاس F54 با رکورد ۱۵.۴۵ متر در رده دوم ایستاد و به مدال نقره دست یافت. در همین رقابت، الناز دارابیان دیگر نماینده ایران با ۱۴.۶۵ متر در رده چهارم قرار گرفت و از کسب مدال باز ماند.

سعید افروز در ماده پرتاب نیزه کلاس F33/۳۴ با ثبت رکورد ۴۲.۵۸ متر، ضمن شکستن رکورد جهانی و بازی های پاراآسیایی، به مقام قهرمانی دست یافت و صاحب مدال طلا شد. همچنین محمدابراهیم پورطلایی دیگر ملی‌پوش ایران در این رقابت با رکورد ۳۸.۴۷ متر در رده دوم ایستاد و یک مدال نقره برای ایران به ارمغان آورد.

وحید علی‌نجیمی در مرحله مقدماتی دوی ۴۰۰ متر کلاس T12 به روی پیست رفت و با زمان ۵۲.۱۱ ثانیه در رده دوم گروه خود قرار گرفت. علی‌نجیمی با ثبت این زمان، در جمع ۴ ورزشکار برتر این ماده قرار گرفت و راهی فینال شد.

علی‌نجیمی در فینال زمان ۵۱.۴۰ ثانیه را به ثبت رساند و با ایستادن در رده چهارم، موفق به کسب مدال نشد.

پارا شنا

علی  مطلبی در فینال رشته ۱۰۰  متر پروانه کلاس‌ S9 به آب زد. مطلبی در رقابت با شناگران دیگر از کشورهای چین، ازبکستان، ژاپن، سریلانکا، تایلند و اندونزی با ثبت زمان ۱.۰۴.۱۰ پنجم شد.

محمدحسین کریمی نماینده کشورمان در فینال رشته ۵۰ متر آزاد مردان کلاس S۱۳ در رده ششم قرار گرفت. 

در شنای ۵۰ متر آزاد کلاس S10، سینا ضیغمی‌نژاد با زمان ۲۵.۸۲ ثانیه مدال طلا گرفت و شاهین ایزدیار با زمان ۲۶.۳۲ ثانیه صاحب مدال نقره شد.

ضیغمی نژاد و ایزدیار در فینال  رشته ۱۰۰ متر قورباغه مردان کلاس‌ SB9 به مصاف حریفانشان رفتند. سینا ضیغمی نژاد با زمان ۱.۰۹.۴۷ به مدال طلا رسید و شاهین ایزدیار هم با زمان ۱.۱۳.۲۳ بعد از سینا قرار گرفت و مدال نقره را کسب کرد. 

شاهین ایزدیار نماینده کشورمان در مرحله فینال ۴۰۰ آزاد مردان کلاس S10 به مصاف حریفانش رفت و توانست با زمان ۴.۳۸.۶۵ به مدال برنز برسد. 

در مرحله مقدماتی رشته ۱۰۰ متر پروانه کلاس‌ S9، ابوالفضل ظریف و علی مطلبی با شناگران دیگر از کشورهای ازبکستان، ژاپن، فلیپین و اندونزی به رقابت پرداختند که ظریف با زمان ۱:۱۶.۷۰ دقیقه به فینال این ماده نرسید، اما علی مطلبی با زمان ۱:۰۵.۰۲ به فینال این ماده راه پیدا کرد تا برای کسب مدال طلا تلاش کند. 

علی رشیدآبادی در مرحله مقدماتی رشته ۱۰۰ متر کرال پشت مردان کلاس S13 به آب زد و با زمان ۱:۳۲.۲۰ دقیقه فرصت صعود به فینال را از دست داد.

محمدحسین کریمی در مرحله مقدماتی رشته ۵۰ متر آزاد مردان کلاس S13 زمان ۲۶.۴۸ زمان ثانیه را ثبت کرد و به عنوان نفر پنجم راهی فینال شد.

گلبال

تیم ملی گلبال مردان ایران در مرحله نیمه نهایی به مصاف چین رفت و مقابل این حریف ۵ بر ۳ شکست خورد و ضمن از دست دادن فرصت صعود به فینال، به دیدار رده‌بندی رفت. محمد سرنجی دو بار و حسن جعفری یک‌بار برای تیم ایران موفق به گلزنی شدند.دیدار رده‌بندی فردا برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *