بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شاهی از صدرنشینی در مقدماتی تا برنز ناگویا؛ جوانمردی و احمدی هم فینالیست شدند

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۳

نسرین شاهی در فینال تپانچه ۵۰ متر آزاد کلاس SH۱ به مدال برنز رسید و ساره جوانمردی و فائزه احمدی نیز در جمع فینالیست‌ها قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان–  نسرین شاهی در رقابت‌های پاراتیراندازی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی آیچی – ناگویا ۲۰۲۶، موفق به کسب مدال برنز شد.

در مرحله مقدماتی ماده تپانچه ۵۰ متر آزاد کلاس SH1، نسرین شاهی با امتیاز ۵۳۵ در جایگاه نخست ایستاد و ساره جوانمردی با ۵۲۹ امتیاز دوم شد. فائزه احمدی نیز با ۵۱۶ امتیاز در رده هفتم قرار گرفت و محمدرضا میرشفیعی با کسب ۵۰۷ امتیاز دهم شد.

به این ترتیب، شاهی، جوانمردی و احمدی با قرار گرفتن در جمع هشت تیرانداز برتر، جواز حضور در فینال را کسب کردند.

در مرحله نهایی، شاهی با ثبت ۱۹۶.۳ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد. ساره جوانمردی با ۱۳۹.۹ امتیاز در رده ششم قرار گرفت و فائزه احمدی نیز با ۱۱۹.۹ امتیاز به کار خود در جایگاه هفتم پایان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *