بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بررسی گل مردود چادرملو/نمونه خارجی پذیرفته شده!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱:۲۷

مردود اعلام کردن ضربه پنالتی تورس، صحنه جنجالی بازی چادرملو و استقلال بود.

استقلال
چادرملو

مرور صحنه آهسته پنالتی نشان داد که دیه‌گو تورس در آخرین گام قبل از زدن ضربه، یک مکث کوتاه کرده و سپس ضربه را زده است! بیژن حیدری داور بازی ابتدا گل را پذیرفت اما لحظاتی بعد، توسط تیم VAR فراخوانده شد و پس از دیدن چند باره صحنه، گل را مردود اعلام کرد.

طبق قانون داوری فیفا، اگر زننده پنالتی در گام آخر قبل از ضربه، مکث کند و سپس ضربه بزند، مرتکب خطا شده است. اگر داور تشخیص دهد که چنین اتفاقی رخ داده، باید گل را مردود اعلام کند، یک ضربه آزاد غیر مستقیم به سود تیم مقابل بگیرد و یک کارت زرد هم به زننده پنالتی نشان بدهد.

این دقیقا همان کاری است که بیژن حیدری انجام داد. اما بحث اصلی که در فضای مجازی دیده شده، این است که دقیقا نمی‌شود به این نتیجه رسید که تورس قبل از ضربه مکث کرده یا نه! البته بسیاری از کاربران معتقدند که تشخیص داور درست بوده اما هستند کسانی که تشخیص بیژن حیدری را اشتباه می‌دانند و مدعی هستند که ضربه پنالتی تورس هیچ مشکلی نداشته است.

نکته عجیب اینجاست که کارشناسان داوری هم در این باره نظر واحدی ندارند و همین باعث ایجاد سردرگمی درباره درست یا خطا بودن ضربه پنالتی بازیکن چادرملو شده است اما چیزی که مشخص است این است که بازیکن چادرملو در فاصله نزدیکی مکث کرده است.

منبع:‌ فوتبالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *